Ahojte, chtěla bych se zeptat na váš názor. Mám dvouročního chlapečka pořád si tahá za pindíka, ať už jsme doma, na zahrádce nebo ve městě. Problém je v tom, že tatínkovi se to nelíbí a chce ho plácat po ručce. Mě se to zdá být kruté k tak malému dítěti, vždyť objevuje, co má mezi nohami a co se s tím dá dělat. Byla bych ráda, kdybyste mi k tomu něco také řekli. Předem děkuji za vaše názory.
Katka
nasemu malému je teprve 8 mesicu a ted ho proste objevil.... takze jakmile mu svleknu plinku, ma rucku mezi nožkama.... normalne mi to nevadi, ale když je pokadeny, mam co delat, abych ho udržela a včas a rychle otrela, aby nebyl od hov.... cely.......jinak je to asi prirozene, deti neresi zda se jedna o pindulina, ruku ci nohu... mají to na stejne urovni... casem to asi prejde... tedy doufam... 🙂)
Našemu synovi bude 5 let a taky ma ruku pořád mezi nohama, ale podle mne je to přirozené. Občas mu řeknu, ze si s ním může hrát, kdyz je sám, ze to neni slušné mezi lidma, ale neokrikuju ho, oni z toho jednou vyrostou.
Normální. Zajímala by mě frekvence u dospělých chlapů, kdyby byli nahatí, kolikrát za minutu si na něj sáhnou 😀 S dětma by si určitě nezadali 😀
@kacuda je to normální, už nevím, kdy přesně náš syn objevil "poklad", ale bylo to snad nějak po půl roce... a jak píše @marketa11112 tak jakmile jsem sundala plínu už kontroloval kámoše, řekla bych, že i v tomto věku je to pro prcky příjemné.... teď jsou našem 3 roky pryč a pinďa je stálý kamarád... jen ted už mu nějakou dobu vysvětlujeme, že nedělá nic špatného, jen si musím počkat až bude sám, že je to jeho věc a nikomu do toho nic není... Venku je to v pohodě, ale večer, když už je unavený, tak je mu jedno že s manželem sedíme vedle 😝
Ale je divné, že to manželovi vadí.... taky se chodí radit s trenérem a jestli ne, tak je to lhář a pokrytec 😎 😀 😀 😀
Už je to pár měsíců, co koloval mail s názvem "jak ovladat chlapa" nebo tak nějak a v příloze bylo sotva chodící batole - chlapeček v jedné ruce držel ovladač od TV a v druhé tahal pinďu.... mylsím, že ani v dospělosti to s nebude o moc jiné...
u nas je to taky tak, tahání za pindulína smích, když se mu postaví... někdy i pobrekava asi to je něco nového (nejsem chlap nevím zda může erekce bolet) jediné co mu říkáme že ne je kakadoura jinak doma může, ale ne u jidla a ne venku.
Je to normální vždyť je to jediná hracka kterou má pořád u sebe to by tatínek snad mohl pochopit jako chlap však si každou chvíli taky zkontroluje jestli ho má nebo ne?