2letý chlapeček si pořád tahá za pindíka

kacuda
23. srp 2015

Ahojte, chtěla bych se zeptat na váš názor. Mám dvouročního chlapečka pořád si tahá za pindíka, ať už jsme doma, na zahrádce nebo ve městě. Problém je v tom, že tatínkovi se to nelíbí a chce ho plácat po ručce. Mě se to zdá být kruté k tak malému dítěti, vždyť objevuje, co má mezi nohami a co se s tím dá dělat. Byla bych ráda, kdybyste mi k tomu něco také řekli. Předem děkuji za vaše názory.
Katka

pavlapl
23. srp 2015

Je to normální vždyť je to jediná hracka kterou má pořád u sebe to by tatínek snad mohl pochopit jako chlap však si každou chvíli taky zkontroluje jestli ho má nebo ne?

marketa11112
23. srp 2015

nasemu malému je teprve 8 mesicu a ted ho proste objevil.... takze jakmile mu svleknu plinku, ma rucku mezi nožkama.... normalne mi to nevadi, ale když je pokadeny, mam co delat, abych ho udržela a včas a rychle otrela, aby nebyl od hov.... cely.......jinak je to asi prirozene, deti neresi zda se jedna o pindulina, ruku ci nohu... mají to na stejne urovni... casem to asi prejde... tedy doufam... 🙂)

naomi6
23. srp 2015

@kacuda Náš malej to dělá taky - je mu 20 měsíců a nijak ho v tom neomezujeme. Je to naprosto normální. Jen co zjistil, že tam něco má, hraje si s tím 🙂 A proč to vlastně tatínkovi tam moc vadí?

aaaaandi
23. srp 2015

Našemu synovi bude 5 let a taky ma ruku pořád mezi nohama, ale podle mne je to přirozené. Občas mu řeknu, ze si s ním může hrát, kdyz je sám, ze to neni slušné mezi lidma, ale neokrikuju ho, oni z toho jednou vyrostou.

kajalka
23. srp 2015

Normální. Zajímala by mě frekvence u dospělých chlapů, kdyby byli nahatí, kolikrát za minutu si na něj sáhnou 😀 S dětma by si určitě nezadali 😀

mina_
23. srp 2015

@kacuda je to normální, už nevím, kdy přesně náš syn objevil "poklad", ale bylo to snad nějak po půl roce... a jak píše @marketa11112 tak jakmile jsem sundala plínu už kontroloval kámoše, řekla bych, že i v tomto věku je to pro prcky příjemné.... teď jsou našem 3 roky pryč a pinďa je stálý kamarád... jen ted už mu nějakou dobu vysvětlujeme, že nedělá nic špatného, jen si musím počkat až bude sám, že je to jeho věc a nikomu do toho nic není... Venku je to v pohodě, ale večer, když už je unavený, tak je mu jedno že s manželem sedíme vedle 😝
Ale je divné, že to manželovi vadí.... taky se chodí radit s trenérem a jestli ne, tak je to lhář a pokrytec 😎 😀 😀 😀

Už je to pár měsíců, co koloval mail s názvem "jak ovladat chlapa" nebo tak nějak a v příloze bylo sotva chodící batole - chlapeček v jedné ruce držel ovladač od TV a v druhé tahal pinďu.... mylsím, že ani v dospělosti to s nebude o moc jiné...

eldrag
23. srp 2015

u nas je to taky tak, tahání za pindulína smích, když se mu postaví... někdy i pobrekava asi to je něco nového (nejsem chlap nevím zda může erekce bolet) jediné co mu říkáme že ne je kakadoura jinak doma může, ale ne u jidla a ne venku.