Dobrýden,mam dcerku 2,5 roku (necelých) a pořad se mi v noci budí,někdy s pěkným plačem nekdy jen přeleze k nam do postele,ma vlastní postel a spíme všichni vjednom pokoji,mame malý byt ale říkám si,že už je velka na noční buzení xkrat za noc,musím jí ješte stale uspavat,už spí bez dudlíku,bez mlíka ,máte nějake rady prosím,kdy a jak to přešlo? a mam to řešit s doktorkou? je to noc co noc neprospana,dekuji
No mě se budí taky mladší v noci hodněkrát - v lednu mu budou dva. Otázkou je, jak se cítí ona sama - protože u nás třeba je mladší po té noci totálně fit, tudíž to buzení ho nijak nepoznamenává, ale mě jo 😀 často to bývá i kvůli nočním děsům, že se budí, ale rada je asi taková - vydržet. Pokud není jiný problém
@wenduliks dekuji ,no a kamaradka to nejak reší nebo ne?chceme v lete druhe,jestli to do leta neprejde,na druhý siasi počkame
Mam syna 31 mesicu a taky se 1-2x za noc vzbudi. Nic zasadniho, bud chce curat nebo k nam. Nuhak to neresim, az prijde cas, bude spat celou noc. K tomu mam dceru 1 rok, ktera se taky tak 2x za noc vzbudi. Osobne si myslim, z az se vam narodi druhe, rak se stejne spani starsiho zhorsi, ikdyz uz bude spat celou noc, tak s velkou pravdepodobnosti se zacne zase budit.
syn se budil asi do 2 a 3/4 třeba 50x za noc 😉 pak najednou lup, jak když utne a od tý doby spí celou noc 😉 ovšem můj spánek šel totálně do kopru a od tý doby mám poruchu spánku....
@lucijenkaa Máme stejně starou a taky se budí celý život. Teď už to považuji za celkem fajn, když se jen napije nebo přejde k nám a spí dál 😀 . Vstává před šestou a taky dokonale fit. A druhé máme, ta se budí taky jen 2× za noc, což po té první považuji za luxus!!! 😀 My s bráchou jako malí tedy chodili k našim až někdy do 5 let. Nečekám, že najednou začne spát bez pohnutí. Stejně ji v noci chodím přikrývat...
@lucijenkaa neresi. Jednou z toho vyroste. Oni uz 2.maji,holky jsou od sebe 20mesicu a budi se jim obe. Spi spolu v 1posteli.
Děkuji všem,hned je mi lepe,netím,že jich nespí víc :D ale tím že to není takova katastrofa jak sem si myslela...
Bohužel je velmi individuální, první dítě super, druhý velmi náročné až do 2,5 let. Držím palce. 😒
naše malá 2,5 roku se též stále budí v noci už od narození...dřív to byl děs budila se fakt každou chvilku s řevem,že nešla ani uklidnit atak...na to nám hodně pomohli homeo budí se stále ,ale už mín s dr.jsem to řešila často...a neporadila nic jen nechtě jí v postýlce at si zvyká a že nemá spát s náma a pod.blbý rady..
Tak uvidíme,je ješte malinka,ted mi to tolik nevadí jakokdybych melamít druhe,tak snad to brzy prejde,všem dekuji za odpovedi 🙂
naše skoro čtyřleťačka se budí už "jen" 1-2x (pokud ji něco netrápí, pak je to mnohem horší) ... ve 2,5 roce se budila tak 2-4x - no, spí vedle nás, tak je možný, že se budila a budí i častěji, přitulí se a nevím o tom.
@lucijenkaa já mám dceru 3a3/4 do 2 let se budila 10x, teď tak od 20,00 spí v kuse třeba do 2, a pak od 4 se do 7 vzbudí i 3x! To spí s semnou v posteli. No dnes jsem zrovna hudrovala, jak jsem měla přetrhávaný spánek. 🙂
malá má 4,5 r a celou noc nespala ani nepamatuju 🙂 někdy je vzhůru i 4x za noc 😒
@lucijenkaa Kamaradky dcera to dela jeste ted- 3roky a 2mesice. Neporadim ti. Jen,ze v tom nejste sami...