Ahoj maminky, máme 18-ti měsíčního klučíka, který už se moc vozit nechce, takže chodí cestou necestou a když ho pak potřebuji dát zpátky do kočárku, má šíleně špinavé botičky a zamaže fusak. Přemýšlím, že už ho budu přikrývat jen silnou dekou. ALE nebude mu bez fusaku zima? Žijeme na Vysočině a je tady fakt kosa... Jak to děláte vy?
Já jsem z krkonoš, mám 19ti měsíční dcerku a fusak jsem zatím nedala. Když je v kočárku, tak pod dekou a nánožníkem. Beztak jí musím oblíkat tak, aby jí nebyla zima mimo kočárek 😉
Ahoj, já to dělala u první dcery tak, že buď jsem jí sundala boty, ale většinou jsem jí na nohy natáhla pytlík a šupla jí do fusaku. Druhá venku moc ještě nechodí, tak tu vyndávám z kočárku jen když je sucho.
mám dva fusaky - buď mu zuju boty a dám teplé ponožky, nebo v tom novém je taková plastická vyjmutelná vložka na nohy, takže nezamaže vlnu 🙂
Dávám do fusáčku přes botičky návleky, pokud děti předtím chodí 🙂. Nechala jsem jich ušít asi 5 párů.
já do fusaku dávám, ted se jí moc chodit nechce kdyz je vic oblečená, ale když chodí, tak mám v kočárku návleky na botky od emitexu, jsou vevnitř omyvatelné
Já ne, mě by se tam nevlezl 😀 , my jsme extra případ 😀
Letos je celkem teplo, ale zase, když se sedí, tak je zima. Máš odepínací fusak na nožičky? Ten se tolik nešpiní.
My jsme první zimu ještě nechodili a druhou už zase pro změnu skoro všude po svých,ale když jsem byla malá já,mamka mě ušila na boty do fusaku takový návleky jako bývaly dřív třeba u doktora.Myslím že je to nejlepší řešení 😉
tak my do fusaku dáváme, teď jsme teda cca měsíc nebyli s kočárem venku, chce ťapat sám, ale když někam chvátám, tak ho tam šoupnu, máme ten cocoon od emitexu a uvnitř u nožiček je omyvatelný, když se zamaže, tak hodím do pračky a pak na radiátor a do rána je suchý 😉 ale třeba u fusaku s beránkem je to asi komplikovanější 😅
Dávám do fusaku, mám Emitex (jednou jsem vyšla deka + nánožník a měla jsem z toho špatný pocit, že je malé zima, i když je oblečená a objektivně vzato zas tak velká zima ještě není) a přes zabahněné boty dávám svoje extra velké tlusté fusekle 😀 - ani jsem netušila že existují nějaké plastové vložky atp. Faktem je, že už se těším na jaro až to martyruim s fusakem skončí a malou vrazím na golfky 😎
taky davam do kocaru na boty navleky, i je primo prodavaji. Ja je mam usity
dávám fusak, hlavně i když je dítko navlečené a jen sedí, tak mu musí být zima....jsem si tak představila sebe....navlečenou na lavičce 😀 určo by mi taky byla zima
dceři bylo 18 měsíců loni v zimě a do fusaku jsme nedávali, v kočárku stejně moc nevydržela, měla teplou kombinézu a zima jí nebyla, záleží jak dlouho v tom kočárku sedí, pokud se zahřeje pohybem asi bych fusak nedávala. Synovi je teď rok a zatím nechodí takže je ve fusaku, přijde mi to pohodlnější než ho navlékat takhle má jen tepláčky a bundu🙂
Fusak, syn nechodi, takze treba dve hodiny sedi a nehejbe se. Jinak bych davala podle casu, co stravi na kocaru, a pocasi, kdyz fouka, dite je ulitany a pak si sedne, aby mu nebyla zima, jinak jsem spis zastance toho deti moc nenavlikat, ale jak tu psala weri1 taky bych nechtela sedet treba 2 hodiny jen tak na lavicce 🙂
Nasemu ted budou 2 roky. Vetsinou je to tak, ze chodi, pak jde do kocaru a spi, takze fusak ma. Teplej, perovej. Boty mu na spani sundavam. Kdyz nespi, tak ho tam posadim s botama a rozepnu spodek fusaku, boty koukaj ven a on je prikrytej. Obzvlast kdyz tak fuci. Ty navleky od emitexu mam taky, ale nikdy jsem je nepouzila.
Kamaradka ma chlapecka v kombineze a prikryva ho dekou (kdyz spi). Me je teda uplne zima za nej.
Dceři je 16 měsícůtakže už mi celkem dosti ťape a řešila jsme stejný problém,prát pořád fusak??Koupila jsmesi návleky na obuv v lekárně, jsou takové modré,jednorázové je jich tam 10(čili 5párů) za 7kč 😀 😀 😀 a od té doby v pohoddě a nemusím pořád prát spodní a přední díl
ahoj, každé dieta je iné a záleží, či už chodíte dlhšie trasy bez kočárku 🙂 Ak ti v kočárku spí alebo tam máš malého delší dobu, asi by som fusak dávala, ved tam sedí bez pohybu a po čase mu musí byt zima.
My chodíme od 11 mesiacov, takže teraz už chodí ako drak a kočárek používam fakt len na presun /hlavne do obchodu/, preto mi na tých pár minut stačí len deka
mám 16 měsíční, je ve sporťáku bez deky 😀 Chodíme ven dvakrát denně - ráno do školky, obchodů a pak dom, odpoledne do školky a chvíli jsme venku.
Stejně jsem to praktikovala i u prvního dítěte - nebyl ani jednou do tří let nemocný ani neměl blbou rýmu!
Já dávám fusak. A s botama moc neporadim - buď chodíme na procházky jenom že ťape a když jde do kočáru, tak jedině, když jedeme busem nebo jdem někam, kde jí ven z kočáru nepustim, takže doma trochu oklepu oschlý boty a jde v nich rovnou do fusaku. A ten má v prostoru nohou vložku, že se neumaže látka.
jo to se nam stava taky.. ja teda moc fusak neresim.. mame tmave sedej.. takze ho tam soupnu a je to.. nekdy kdyz uz neni uplne takova kosa tak mu ty botky sundam a treba dam jen ty chlupatky do kocarku.. taky reseni.. nebo mu ty botky sundam, dam extra deku kolem nozicek.. kdyz je jen ve fusaklych..a je mu teplicko