16měsíční se začal budit v noci

kecalka2
2. led 2017

Ahoj maminky potřebuji vaše rady zda máte stejnou zkušenost.Mám 16měsíčního a od malinka nikdy problém se spaním nebyl.Kojený byl chvilku tak se mi budil max.jednou za noc a od asi půl roka spal celou noc.Mám ted problém poslední dva měsíce.Malý chodí spát po obědě na asi 1,5 hodinku.Chodí spát většinou od 12.00 do 13.30.Kolem 20.00hodin je v postýlce a usne sám.Za hodinu se probudí s křikem tak jdu k němu přendám do velké postele a snažím se uspat.Někdy se povede a vzbudí se znovu v 22.00 ale kolikrát se stane jako třeba dnes že už spát nechce a lítá zas po bytě skoro do půlnoci :(( Usne a zas se vzbudí kolem druhé ráno to stačí ale většinou přendat do postele k nám a zas spí.Jsem už vyčerpaná vůbec nevím čím to je tak hezky spinkal a ted tohle.Jinak nevím jestli je to zubama ale zkoušela jsem i dát nurofen na noc a nepomáhá to.Zkoušela jsem snad všechno.Nedát spát po obědě,budit po odpoledním spánku dřív,dát spát večer dřív,pak později ale nic nezabírá :( prosím poradte mi zda máte stejnou zkušenost

nelushka1
3. led 2017

Já mám 6 měsíční holčičku a ta mi spí dopoledne max hodku a odpoledne 1,5 -2 hodky a večer kolem 17hod už si otíra oci ze je ospala ale dělám všechno možný aby šla spat až kom 18:30-19hod a taky se mi pak vzbudi za hodinu s křikem ak zkouším uspat a nic a usne až kolem 22 hod někdy i později. A pak vstává kolem 1-2 pak kolem 5-6 a pak v 8-9hod. A taky nevím co s Tim. Budeme to muset asi vydržet

lenka0703
28. pro 2019

Mě tohle dělá 18 měsíční cacorka. Vzbudí se kolem jedné a do tří vydrží řádit. Dělá to tak 5x do týdne. Je to náročné, ale musíme to vydržet. Přes den spí max. hodinku, chodí spát kolem půl osmé a v sedm ráno vstává. Někdy i v šest. A to se během noci ještě jednou nebo dvakrát budí na mlíko. Rikam si, kde bere tu energii, protože já už ji prostě nemám...