potřebovala bych poradit poslední dobou se každou noc naš Davídek budí cca po hodine s pláčem.spí od pul 8,8 do pul 11 ,11 v klidu pak od 12 buzení,dáme dudlík a spí dál ,jak tomu zamezit ?co s ním je? a jak ho naučit spát celou noc.(nidky jsme nebyli moc spaví,ale už je nam řez rok tak by to už chtělo nějak zlomit. děkuji za rady
ahoj, v poslední době to máme taky tak, i věk je stejný a mám vychytané, že ho budí 3 věci: buď hledáme dudel, nebo má žízeň, pokud pláče i po čaji, máme prostě hlad :-/ A to už jsme krásně spali celou noc, začalo to při pěkném počasí, když trávíme odpoledne venku....
tak to práve u me čaj už v noci ani moc nechce ani práve mleko.. ☹ a zuby to jen bručí ,tohle nejsou asi zuby:ú
Tak to budou zlé sny -
Taky myslím,že sny,v tom případě.
už je to lepší .děkuji
Vývoj v mozku, špatné sny ve kterých nějak zpracovává den. Dcera to měla taky a pamatuji si, že to bylo dost zoufalé hlavně pro mě, nevěděla jsem, co se děje. Netrápila bych se tím ale moc...
Syn měl toto od roka do roka a půl. 6x - 8x v noci vzhůru a pobrekával. Pátrala jsem, co by za tím mohlo být, nevím. Pak to najednou skončilo a spal až do rána.
Může ho budit čůrání, a může zpracovávat větší množství podnětů z celýho dne. Často spí líp, pokud spí u rodiče.
aha no tak na spaní u nas v postely to ne ,,to bylo když byl joo hedně malinkej, 😅 ale krásně se naučil na postýlku už od začátku ,,ted ho to odnaučovat nebudu 🙂už se to sklidnilo ted už poknouráva tak 3X ale ted to jsou zuby,, co byli ty šílené noční pláče těžko říct asi sny.snad už je to za námi,,,ale netroufám si to říct, mužu si to jen přát 😵
Malemu je 14m, taky to mame se spanim posledni tak 3m na prd... myslim, ze u nas to jsou zuby, nekdy mozna divoke sny. co zkusit chamomilla vulgaris 9ch? kdyz se budi porad, dam mu lzicku a spi nekolik hodin
to je nějaké to homeopatika ,?co to stojí ? a kde se to sežene , 😉 děkuji
@mysljaja ano ano, homeopatika. u nas stoji 80kc, jsou tam malicke kulicky. dam 1kulicku na 10ml vody (delam tak 20ml max) a necham rozpustit. kdyz maleho boli zoubky, dostane 2 lzicky a je hned lip. 1 baleni mame na nekolik mesicu, tech kulicek je tam dost nedava se to tak casto 🙂 a staci zajit do lekarny, pokud nebudou mit, objednaji 🙂
děkuji :DDvyzkouším 😅
Syn (14 měsíců) měl něco podobného mezi 11-12 se začal budit plakal, propínal se mi v rukou, že jsem ho sotva udržela, musela jsem rozsvítit, pak se probral a zase usnul a takto se to opakovalo několikrát za noc. Naše doktorka usoudila, že to budou noční můry a předepsala mu homeopatika Stramonium 15 CH a mám s tím velmi dobré zkušenosti po dvou dávkách večer 5 kuliček jsem se konečně vyspala, vzbudil se pouze že měl žízeň 🙂 napil se vody a spinkal až do rána.
děkuji
Moje doktorka si nebyla jistá tak mi je radši napsala předpis. Zkuste se zeptat v lékárně.
Take jsme to tak meli. A nam pomohlo premistit do pokojicku. Mel tam klid a nic ho nerusilo..🙂
mě to dělá dcera, když ji rostou zuby.. začne v noci strašně řvát, klidně i co půl hodiny, uklidní ji jedině flaška s troškou vody... chodím spát s litrovou konví na čaj, ve které mám nachystanou vodu a dolívám ji v noci jen úplně na dno a je klid...
holky po jak dlouhé době vam ty homeopatika zabrali ,v lekárne měli jen nějakou semilii,5ml. ráno a večer ale 2den žádná změna ☹
Syn byl klidný po 2 nebo 3 dnech...jen nevím zda vás někdo upozornil, že se před a po aplikaci se nemá cca 10-15 minut jíst aby se to vstřebalo.
né nic takového tam není psané, vždy chce potom čaj a večer má za chvilku po podání mleko.
Já dávám synovi v 18,00 kaši pak počkám cca 15 minut a dám 5 kuliček Stramonia (případně i kuličky na zoubky) a pak za kolem 19,00 ho nakojím a jde spinkat. Snažím se mu dát jen vodu pokud chce pít ale aspoň po těch 15 minutách.
no tak nanas nepusobí snad nic ,vydržela jsem ho tím ládovat týden a bez uspěchu ,pak mel horečku tudíž jsem musela dávat sirup ,že by mu ale homeo nejak chutnali to tedy ne bylo to spíše jako krocení divoké zvěře mam tu semilii ale nijak se neosvědčila.uvidím ještě to zkusím jednou ale ,,moc tomu nevěřím. :/
Ahoj,možná má špatné sny,nebo mu lezou další zuby?Mě tohle malý(6m)dělá,když je nachlazený,nebo se klubou zuby.