Dobrý den, ráda bych se zeptala včera při odpolední procházce jsme si sedli na trávu ( prcek utíká po 4 ), byla to sekunda u chodníku vzal vajgl a šup do pusinky hnedka po všimnutí jsem mu to vyndala. Ráda bych se zeptala pro klid na duši strašně se bojím zda nebude-li mít
Závažné onemocnění (ŽLOUTENKU, HIV.) Nevím po kom to vajgl byl a určitě si dáme pro příště větší pozor a pozornost mám Štrach zda nechytí Žloutenku máte zkušenosti.Budu ráda za vaše dotazy maminky 🌹 ❤
@marcela009 nám dcera snedla vajgl volala jsem na toxikologii a ty nás poslaly na noc do FN dostala černé uhlí a druhý den domu. Dceři nebylo nijak zle ale pokud by bylo bylo by to zrejmne na delší hospitalizaci 🙂 toxikologii mám v rychlé volbě 🙂 pokud nic nesnedlo a není mu nijak zle byla bych v klidu ale pro jistotu bych zavolal toxikologii 🙂
@titina12 Prcek to nesnědl, hnedka po všimnutí jsem mu to vyndala.
Pravděpodobnost, že něco chytne je nulová.
@marcela009 tak bych asi byla v klidu 🙂
@titina12 Také přes noc žádné zvracení, jen pouze špatně spinkáme delší dobu lezou nám zoubky 🙂
@lvl16 Děkuji, 🌹
@sagitta33 Moc děkuji za uklidnění 🙏
Vajgl to je jeste dobry. 😀
@kakba Pro příště musím být více opatrnější ale uhlídat to nejde .
@marcela009 dcera to v tomto veku take delala. Na parkovisti sbirala vajgly a strkala do pusy. Nic ji nebylo. Uhlidat to fakt nejde, kdyz uz dite chodi.n
Bud v klidu, to je porad neco, jednou vajgl (ten aspon bez problemu projde travenim), jednou pisek, kamen,…
Ne, nebude.