10měs. holčička neustále kňourá. Je to normální?

strasidelko
30. srp 2020

Ahoj holky.
Mám na vás takový dotaz. Asi mi řeknete ze jsem vysinuta matka, ale probírá se tady kde co, tak proč to nezkusit.

Naše malá cca dva měsíce pořad cely dny knoura. Chvíli leze pak se o něco vytáhne a stoupne si a nebo si chvíli hraje a povídá tou svou baby řeči a hned na to začne knourat a fňukat. Tak ji třeba zabavim něčím a za chvíli zase. Pak ji třeba nic nebaví. A knoura cely den. Chvíli se směje a pak zase knoura. Větší část dne teda priknoura.

Ona je taková, ze nevydrží ani chvilku v klidu absolutně ne. Cely den za ni běhal protože už stojí a obchází nábytek a na vše sahá a nebo knoura ze neví jak dolu. Říkám si zda je fakt normální 😂😂😂

Jestli to je v pořádku když pořad se nezastaví a neustale je v nějaký nepohode.

Přebalit ji nebo prevlect je taky nadlidský úkol. Otáčí se hned a nechce se nechat s hned začne ječet a je to mazec teda a pak má už zkazenou náladu napořád. 😂😂

Je ta naše princezna normální? 😂😂
Díky všem.

mzacikova
30. srp 2020

Syn stál a obcházel vše od 7 měsíců, takže už skoro 2,5 roku jsem se s ním nezastavila. A že kňourá. Asi jí něco vadí, nelíbí se jí... Nebo vyžaduje větší pozornost

martiniquest
30. srp 2020

Jiste ze je normalni. Pravdepodobne se snazi ziskat vic pozornosti.

vzkazyzuniverza
30. srp 2020

A take jim porad rostou zuby, to nase cacorka tez nesla knourave. Hyperaktivni je az, az. A ja jsem byla s ni porad, nerizena strela, stridala cinnosti kazdych 5m. Je to teda jen o trochu lepsi, ted ji budou 3r.

orchidis
30. srp 2020

Moje nervy! Jasně, že je to normální! Pořídili jste si dítě, ne další mobil a budete se o něj muset starat,no...

strasidelko
autor
30. srp 2020

@orchidis to je mi jasné. Jen jsem sw slušně zeptala protože je to naše první. Nemusíte být hned tak jizliva. Naše malá má vše. Věnuji se ji co to jse pořad. Od toho jsem na mateřské. Ale vás komentář mne trochu zamrzel. Ale co asi nemáte také lehký den. Mějte se hezky.

piskoteka
30. srp 2020

@strasidelko je normální 😀 zjišťuje že má větší přehled a možnosti a chce víc a víc a všechno hned. Musí zkoumat a na nějaký přebalování není čas. Bude temperamentní, no 😊

zmrzlinka
30. srp 2020

Je to normální....někdy se to bohužel s věkem neztratí je to hodně i o povaze dítěte....mám jedno takové doma 🙈 Držím palce a přeji pevné nervy 😂Klidně piš jestli se potřebuješ z toho vypsat a blbé komentáře si nevšímej 👍

95newmommy2020
30. srp 2020

Určitě je to normální. Nás začal taky knourat, zvlášť když nemá kolem sebe lidi. No a nejspokojenější je když ho taham. Teď by byl nejradši jen na rukou, myslím ze začal víc preferovat mě než manžela.
Jinak u hracek taky moc nevydrží, teď je ve fázi “chci se plazit ale nejde to, a tak se naseru” :D
A co teda nechápu tak začal být hrozny tulidlo, a ještě před měsícem bych o něm řekla ze je absolutně nekontaktni dítě.

agnes_123
30. srp 2020

@orchidis teda vy jste příjemná jak osina v zadku 😆😆