Ahoj, moje dcerka 10m má lehké spaní, jak přes den tak i v noci. Vzbudil by ji i spadnutý špendlík. Potom je celý den unavená a ufňukaná. Večer chodí spát ve 20h, po snězení kašičky v 18h a vypití mléčka 180ml ve 20h se budí i dvakrát v noci a vypije i 150ml mléka. Ráno se budí kolem 6 -6:30h. Při každém nočním přetočení kňourá, cestuje po postýlce. Co mám dělat aby spala v klidu a pořádně? Pokaždé se budí s pláčem i přes den.
Máme Sedalia sirup. Ale je to jak kdy. Třeba včera v noci pořád vykřikovala a byla 2x vzhůru. Ale na druhou stranu roste jí zub 😖
Zkus homeopatika Coffea cruda 9CH, na zoubky i na spani nam zabira uzasne. Vecer pred spani rozdrtim 5 kulicek v trosce vody,rozmicham a po lzickach podam. Bohuzel jsou tato homea na recept.
Kdyz zacaly rust zoubky,tak se budila snad co pul hodiny a zustalo ji to,i kdyz zrovna nebolely. Pak zacaly rust dalsi a to uz jsem nasadila homeo a byl klid. Ted uz davam jen ve dnech,kdy se mi budi. V polopanku si to po lzickach vypije,chvilku pochovam a spi az do rana 🙂
Mě se takhle dcera budí pořád, bude jí 18m. Víc jak 2hodiny v kuse jsem od porodnice nespala. Bylo to lepší jen 5 dnů, když jsem odstavila (starší po odstavení spala celou noc) Zkusila jsem pediakid na spaní a nic, sedalii taky, ale po té byla šílené protivná , uplakaná přes den. Do odstavení v 15m se budila i 10x, teď minimálně 3x a uklidní jí většinou jen pití (je jí jedno co) vypila by i litr za noc (snažím se redukovat) a minimálně 3x za noc se ještě ze spaní mele a kňourá....jsem hrozně unavená i když co jsem odstavila je to podstatně lepší, ale nemám pomoc babiček ani manžela, takže už dost nemůžu a taky nevím co s tím.
Tak jsme byly na roční prohlídce a doktorka malou poslala na neurologii, že jí zatím nic psát nebude. Až podle vyšetření. Tak jsem zvědavá na co přijdou 😖
Mám 3mesicni mimčo a od příchodu z porodnice je to peklo, usíná i 3 hodiny. Nejsem zastánce nechat uřvat, takže po 10minutach za ním chodím většinou má vypadly dudlík. Dám mu zpátky dudlík a za chvilku je to znovu. Nevím co s tím. Teď jsem koupila bachovy kvetove esence Malý snílek a zatím to nevypadá že by to pomohlo. Neporadí mi někdo prosím? Dekuju moc
Tak jsem vyzkoušela homeopatika a je to lepší. Dávám je už týden, ale je to sladký sirup a už mě ho začíná odmítat. Tak jsem zvědavá co bude dál 🙂