Ahoj,
s dcerkou nadšeně sbíráme zvířátka z Albertu a do farmičky nám jich ještě pár chybí. Naopak nám jich hodně přebývá a tak budeme rády, kdyby se našel někdo s kým bychom mohly zvířátka vyměnit.
Chybí nám: kachna, králíčci, prasátko a bandasky s mlékem
Máme navíc: slepičky (2x), hrušeň (2x), pejska, kozu, husy, kohouta, plot, zeleninu, bedýnku s jablíčky.
Kdyby jste měl někdo na výměnu budu moc ráda. Díky 🙂
ahojky mě chybí strašák ,husa,farmářka,bedýnka,prasátko a plot, ..... navíc mám zajíčci ,kohoutek,koník,farmář,ovečka,kachny klidně vyměním
@ankagarapa děkuji za nabídku, tak jestli můžu poprosit o zajíčky a kachny, tak budu ráda. Vám můžu naoplátku poslat husu, bedýnku s jablíčky a plot. 🙂 Jestli souhlasíte pošlete prosím svou adresu do IP
@naomi6 také doufám, že se další ještě přidají, je to moc hezky udělané ... když nám po výměně něco zbude dám vědět a poslala bych 😉
Jistě, že jsou některé kartičky nedostatkové (je to tak u všech jejich akcí), jinak by tam lidi neměli potřebu nakupovat ;)
@gingera chodil by se mi pes. Ten jediný nám chybí. Co ještě potřebujete vy že bbychom vyměnili.
Dobrý den,rada bych pomohla dosbírat u nás na farmě.Kdo by měl zájem o výměnu za nějaké kartičky rio2 sháním jen ty stříbrné a křídla.
Nabízím na vyměnu:kůn,ovečku,kravička,králíka,vůz jablky,vyloupané: stoh slámy,husy,pes,kůn,traktor,osel.
@naomi6 nabízím oslíka, vyměním za farmáře nebo za traktor 🙂
@barborka09 aktuálně by nám měly chybět jen bandasky s mlékem, jestli máte ráda vyměním 🙂
@tajemna30. nemam kone a kravu miska.misik.horakova@email.cz
Ahoj my mame navic husu,kralika,kohota,slepici,kopu sena,kozu,psa.Mel by nekdo o neco zajem?
@celaskon87 děkuji, ale máme už farmáře i traktor složený, takže nevím, zda by vám to nevadilo. Děti si s tím už pohrály...
Kdyby měl někdo zájem taky daruji. Syna baví pouze kniha. Když tak napište
holky mám docela dost kartiček navíc kdyby měl někdo zájem tak za poštovné daruji nebo klidně vyměním... navíc máme: ovečku, kozičku, oslíka, 2x hrušeň, 2x kopu sena, bedýnku s jablky, farmáře, kohouta, 2x farmářku, 2x mléko... a scháním tyto kartičky: slepice, husy, traktor, kráva, strašák, dodávka a pes. díky 🙂
Nevite nekdo do kdy karticky budou v obchode k dostani? Jak nakupuje manzel,tak nemam prehled,zatim mame jen 6 karticek,tak bych pak uvitala vase pripadne prebytky 🙂
@ankagarapa ja nějaké jaké vám chybi mám tak napište jaké chcete. Někde v textu jsem to vypsala
Holky já mám 32 přebytečných karet a to : 5x kupka slámy s vidlema
3x farmářka
4x hruška
2x traktor
3x koza
3x kůň
3x kráva
2x strašák
2x pes
1x prase
1x osel
1x vozík
1x sada zeleniny (zelí,květák...)
1x ohrádka s ptáčkem
1x mlékárénský vůz
chybí mi kachny,králíčci a nádoby s mlékem 🙂
@naomi6 určitě to nevadí, napište do IP adresu, já vám oslíka pošlu
@gingera Nám zase chybí oslík, jablíčka a plot. Jinak máme dvakrát strašáka, farmáře a traktor 😉 Takže vám nepomůžeme, snad se někdo najde další