Ahoj 🙂 je tu někdo, kdo dal své dítě na tenis? Zajímá mě jak to funguje, dcera začala chodit do školičky 🙂
Ano, dcera hraje 2.rokem
@dashyyy Myslela jsem, že když bude členem klubu. Bude protivníky dostávat tzv. od trenéra ale našla jsem něco o watts up skupině. Snad že si budeme domlouvat zápasy sami? tomu nerozumím a už jsem se ptala tolikrát že je mi hanba jít znovu 😅
@adelinka89
@charlotte_121 my hrajeme turnaje po celém kraji 🤷♀️ vždycky nám trenér řekne kdy a kde máme být a jsme tam. Malá hraje singl i družstva..
@charlotte_121 my se třeba na turnaje jednotlivců registrujeme úplně sami přes tenisový portál a jezdíme všude možně, trenér ani klub neorganizují nic za nás.. vybíráme si kam a kdy pojedeme ;) mistrovská utkání družstev už jsou pak jasně daná, kdo, kdy a kde hraje, to zase rozepisuje svaz a k nahlédnutí to je zase na tenisových stránkách.. já všechno jedu přes tohle https://www.cztenis.cz/
@adelinka89
@dashyyy tak moc děkuji za info, snad to dceru bude bavit 🙂 začínáme v září
@charlotte_121 jestli začínáte v září, tak máte na první turnaj čas a určitě se od klubu a ostatních rodičů dozvíte co a jak 😉 za jaký klub bude hrát? 🙂
@charlotte_121 no tak to opravdu máte ještě hodně času...Dcera začala jezdit na turnaje po roce a půl, co hrála..
@dashyyy Školičku má v LTC Kolín, spíš mě zajímalo co a jak
@adelinka89 děkuji za info, je mi jasné že turnaje nebude mít hned. Ještě se zeptám, do turnaje jste se přihlásili sami nebo vás přihlásil poprvé trenér?
@charlotte_121 trenér nás všude přihlašuje a všude s námi jezdí
@adelinka89 skvělé, moc děkuji za informace 🙂
ahoj, dítě hraje letos 3. rokem, co by tě zajímalo? on to každý klub bude mít taky trošku jinak