Taneční škola v Brně, doporučte

vendulka
14. črc 2015

Zdravím...

chtěla jsem se zeptat, zda mi můžete doporučit nějakou dobrou taneční školu v Brně pro dceru (6 let) , v září nastupuje do první třídy a já bych chtěla,aby měla nějaký pořádný kroužek, kterému se může věnovat několik let a třeba v něm i vyniknout.Do teď jsme od cca půl roku navštěvovaly různá cvičení pro rodiče s dětmi,plavání,Sokol a malý taneční kroužek.Dceru tancování moc baví, neustále se hýbe a i ve školce mi bylo doporučeno, že by se tomu mohla věnovat.Jen tápu s výběrem, vygooglit si taneční školy v Brně umím, jde mi spíše o doporučení a vztah k dětem jaký mají v tanečních školách.Ráda bych nějakou,kde se může ze začátku věnovat všem druhům tance,respektive nějaká přípravka, balet,street,dance, hip hop atd a pak v něčem zakotvit a zdokonalovat se a zúčasnit se soutěží.Nevím jak to chodí, proto si jdu pro radu.U nás ve škole ve ŠD mají kroužek tancování,ale to nebude na nějaké uměleckém základu.Dívala jsem se i u nás na ZUŠ (jsme z Řečkovic),ale tam nevím vůbec jak to chodí, zda se na něco zaměřují atd.Koukala jsem se i na baletní školky, ale to je 1. drahé a za 2. nevím zda bych chtěla,aby si ničila tělo.
Prostě bych chtěla,aby se něčemu věnovala na plno a třeba tam i zakotvila na profesní dráze.Napadla mě i gymnastika či tenisová škola, ale tak nejlíp mně asi pasuje to tancování.
Děkuji.