Sportovní kroužek pro 2,5leté dítko, poradíte?

krmv
27. kvě 2015

Maminky poeadite nebo doporucite nejaky krouzek skupinovy od zari pro ditko 2.5roku. Nejaky tenis.mazorerky.basket.atletika.plavani atd.dekuji za info a postrehy

konidana
27. kvě 2015

@krmv pro tříleté je podle mne nejlepší nějaká všeobecná sportovní přípravka. Já jsem proti specializaci v takto nízkém věku. Až dále podle předpokladů dítěte zvážit např od 4 let balet nebo bruslení, ale spís jsem pro to začínat konkrétní sport až kolem 6. roku. Tedy ještě plavání by mohlo být OK🙂

majatob
27. kvě 2015

@krmv pro tak maličké nic moc není, aspoň tedy u nás, maximálně nějaké "tanečky" nebo plavání, od 3-4 let už je výběr lepší, ale pokud dítko vyloženě netíhne ke konkrétnímu sportu, přijde mi ideální nějaká atletická přípravka nebo gymnastika, to je výborná průprava ke všem sportům a ať se rozhodne samo až bude starší.

krmv
autor
27. kvě 2015

Na gymnastiku bude velka ale ta atletika nas laka. Nevite kde v brne neco je. Jeste mazoretky me napadli.dekuji

majatob
27. kvě 2015

v tomhle věku vůbec nezáleží na tom jakou má postavu pokud to má být bráno jen jako průprava k něčemu v pozdějším věku 🙂 atletika je ale taky bezva, na tu se chystá náš nejmladší od září 🙂 a ona někam chce chodit nebo je to hlavně vaše přání?

malovani
27. kvě 2015

@krmv Jak píše @majatob, v tomto věku je to opravdu jen o plavání, popř. nějaký Sokol. Jsme taky z Brna a ve všech sportech nám řekli, že je malá i ve 3 letech; tak začala s baletem, tam to bylo věkově O.K.

krmv
autor
27. kvě 2015

Nene ona chce sama mezi deti sportovat a prave nevim kam na atletiku v brne. uvidime co to plavani a mozna mazoretky pokud by ji to bavilo.dekuji

lamarika
27. kvě 2015

@krmv děti chodí do plavání. Je to supr hlavně proto, že je to zdravý pohyb. Kamarády si ale neudělaly, páč mají hlavy pořád ve vodě a moc si nepopovídají 🙂 Chodily od 3 let i do baseballu, ale u nás není zrovna dobrá organizace a přestal je bavit. Kdyby moje dcera chtěla, tak bych zkusila nějaké rancování. Jenže ta moje mura chce hrát hokej, takže začala chodit s bráchou do hokeje. Kamarády si tam našly prakticky hned

berenika39
27. kvě 2015

@krmv plavání i mažoretky jsou pro starší děti, obojí vyžaduje už koordinaci a soustředění, spolupráci s tím, kdo učí atd. pokud je jí (bude v té době) 2,5, tak plavčo jedině s rodiči, spíš zkus najít nějakou společnou aktivitu - cvičení někde v sokole, sportovní přípravku při nějakém sport klubu a tak. zameření u tak malého dítěte ještě nemá cenu, ona přece neví, co může chtít, když nic nezkusila, mažoretky je tvoje přání - na to má ještě čas.
podívej se u vás, jestli něco není v sokole?

krmv
autor
28. kvě 2015

Tady v brne jsou mazoretky vo berou dokonce os 2let byla jsem prekvapena a pry bud je to chytne nebo ne. A na ten sokol se musim podivat zda neco najdu.