7 letá dcera velmi touží po tom šít a vyrábět z látek. Našla jsem tento šicí stroj od Cool maker https://www.maxikovy-hracky.cz/spin-master-cool... . Nemáte s ním prosím někdo zkušenost nebo případně doporučení na nějaký jiný, vhodný pro takto malé dítě. Ráda bych aby šil téměř "doopravdy", aby to nebyla jen hračka. Vzhledem k mladším sourozencům jí nechci zatím dávat do rukou skutečné jehly. Sama nešiju, tak vůbec nemám přehled. Děkuji za rady.
osobní nemám, ale v místní šicí skupince doporučovali janome patchworkářky, že si ho vozí sebou na kurzy, všechny jsou uvnitř kovové, takže by měly vydržet. Když tak napište mail p.Čendulkovi, je moc hodný a umí dobře poradit.
No jako hracka dobre, ale moc toho nevyrobi. I kdyz sama nesijes, zainvestovala bych do skutecneho levnejsiho, kde jde nastavit rychlost siti. Pak jsme videla i nejake stroje co maji u jehly bezpecnostni kryt.
Vim, ze kazdy je jinak zrucny a mela jsem vyhodu ze mamka doma sila. Ve treti tride jsem si doma dosila na veritasce zasteru, kterou jsme v pracovnich cinnostech ve skole sili rucne. A to uz nebylo pod dohledem mamky. Zhodnotila bych zrucnost dcery a mozna sici skutecne funkcni udela radost a doma jeste poslouzi.