Plavání od 6. měsíce v Českých Budějovicích

iecul
19. dub 2017

Maminky nemate prosím zkušenosti kam nejlépe na plavání od půl roka?Dekuji;)

marenkav
20. dub 2017

Co třeba Baby centrum Šikulka? Já tedy nemám zkušenosti s plaváním s dětmi, ale chodila jsem tam plavat jako těhotná, ale je to tam moc hezké, příjemné 🙂

lilulilu
20. dub 2017

Chodila jsem s dcerou do Sikulky a bylo to fajn ;)

iecul
autor
26. dub 2017

Děkuji za rady;) právě že mě od toho i odrazovaly,ze děti pak často marodí a že je to spíše pro maminy než pro dobro miminek,ale od září zkusíme Sikulku a uvidíme co z toho bude;)

lilulilu
26. dub 2017

Noo, je pravda, ze to posezeni s kamarádkou na kave se zakuskem nahore v restauraci bylo na celem plavani to nejlepsi 😀 Ale dceri se to libilo, nebojí se vody, naucila se ponorovat i hlavicku, lektorka byla fajn... Tak snad se Vam to bude libit!

iecul
autor
27. dub 2017

Tak ta kávička k tomu patří, to je jasne;)) Je třeba vše probrat,to znám;) A neměla z toho dcera záněty v ouska ch nebo častější marození?

lucyp13
27. dub 2017

Chodíme s dcerou od 6m do probaby a super,ted jsou ji 2 roky plave už skoro sama,nemocna nikdy z bazénu nebyla,maji tam slanou vodu takže to občas pomohlo i na rymu,poradne ji to proplachlo ;)

lilulilu
28. dub 2017

@iecul
Zanety v ouskach ne, mela casto rymu, ale to bych pricitala spis skolkovym bacilum, ktere domu nosi syn anebo zoubkum. V bazenu i v šatně je teplo.