Holky, zakládám fórum na výměnu knížek z Alberta, po kterých se jen zaprášilo. Prosím jen komentáře týkající se výměny. Názory, zda to Albert zvládl nebo ne, si nechte jinam. A začínám já s první výměnou - vyměním knížečku Káťa a Škubánek za Boba a Bobka případně za Kosí bratry 🙂
vyměním knížečku Káťa a Škubánek za Boba a Bobka případně za Kosí bratry 🙂
návod jak můžete ještě dnes, případně zítra dostat knihy, najdete u mě nebo ve vybrali jsme https://www.modrykonik.cz/blog/zvargova/message...
Vymenim: Mam doma Boba a Bobka a Katu a Skubanka (je mi jedno, kterou poslu dal) - vymenim POUZE za Kosi bratry 🙂
Mám navíc Krysáky, vyměním za Káťu a Škubánka. 🙂
tak doufám, že ta výměna bude nějakou chvíli trvat, já musím nejdříve odeslat kartičku, aby mi za ni poslali knížku a poté (záleží jakou mi pošlou, prý mi nemůžou slíbit, že pošlou tu požadovanou) můžu čile měnit 🙂
@hanulka.zb. Vyměním, mám navíc Škubánka. Jestli souhlasíš, napiš mi IP 🙂
Já mám navíc Vílu Amálku, chybí nám Káťa a Škubánek.
Nabizim: chaloupku na vrsku, clovicka, amalku.
Pouze za Boba a Bobka (ostatni uz mame).
Nemáte někdo Káťu a Škubánka? Nemám teda na výměnu,ale za menší peníz klidně odkoupím...docela by se nám dost hodila 🙂 prosíííím
Taky případně Káťu a Škubánka odkoupím nebo pošlu něco pro děti, kdyby někdo nechtěl měnit..
@hanulka.zb Tak už nic, domluvím se s jinou maminkou přímo na Amálce. Promiň 🙂
@aninkas1 brala bych boba a bobka
@mimi1004 mám kosí bratry,máte ještě zájem?
@janicka005 Bohužel už ne. Ale dekuji.
@janicka005 uz mam vymeneno s @kh pokud se ozve ale dekuji 🙂
@aninkas1 Pokud se neozve,tak klidně písněte
mohu nabídnout kosáky ,chaloupku,krysáky a človíčka 🙂
Já výměnim Chaloupka na vršku za Bob a bobek 😉 prosím jediná kniha, která nám chybí 😉