Materiály na Helen Doron

nov777
14. led 2018

Holky, zajímá mě, kdo z Vás se dostal do kontaktu s tímto kurzem, kde jste přisly k materiálum. Díky za info

sweet81
14. led 2018

Myslilš CD a cvičební sešity? Ty syn dostal po zaplacení kurzu

nov777
autor
15. led 2018

Mě právě nezajímají ty kurzy. Ráda bych jen ty materiály.

sweet81
15. led 2018

@nov777 tak to jinak neseženeš, dávají to jen k tom kurzu.

kkkt
15. led 2018

@nov777 je to specifická forma výuky a hlídají si to. Podklady jsou pouze pro děti, které se kurzu účastní. Jediné co bys teoreticky mohla někde sehnat jsou vyplněné sešity, ale to už ti bude k ničemu.

victress
15. led 2018

a proč tě tak zajímají ty materiály? byla jsem na ukázkové hodině HD a za tu cenu normální materiály, nevidím na nich nic zvláštního...

nov777
autor
16. led 2018

Děkuju za prispevky

puresin
16. led 2018

Ucim v HD a materialy jsou opravdu jen ke kurzu. Hlavne - knizky samotne bez kurzu jsou vam uplne k nicemu, jsou to vicemene jen vybarvovacky a nalepky bez textu, a CD a DVD jsou sice fajn a poslouchat je zacci maji min. obden, ale taky maji smysl jen s vyukou, kde se ruznymi formami s obsahem pohadek deti seznamuji, aby tomu vubec porozumneli.
@victress Pokud myslis knizky, pak jsou opravdu jen doplnek. Cena kurzu je za metodiku, skolene lektory (ver mi, ucila jsem jako lektorka pod ruznymi skolami a pruprava lektoru v HD se neda absolutne s nicim srovnat) a za vymakana CD a DVD, zalozena na poctivosti rodicu v pravidelnem poslechu. 🙂

nupta
20. led 2022

@puresin Můžeš mi, prosím, napsat, jak by měla probíhat "domácí příprava" při navštěvování HD v závislosti na věku dítěte? Děkuji.