Ahoj,
sháním magnetky kostíků ze série poklad pyramid. Chybí nám č. 4 - TÍCI, 12 - hrobka, 22 - okoun, 24 - archeolog. Máte někdo?
Nabízím č. 13 - ibis, 26 - egyptolog.
Moc děkuji
@muramar Ahoj, to by bylo super..
z vesmíru můžu nabídnout 2, 3 - VES, 5 - raketa roku 2150, 15 - mars, 17 - Ája, 22 - raketoplán, 28 - lunární vozítko 1971, 29
z pralesa můžu nabídnout 2 - láčkovka, 4 - TÍCI, 8 - lenochod, 13 - vinejš červený, 14 - pralesnička, 16, 20 - sklípkan, 30 - zadek tapíra
Ahoj, tak to je parada. Zoufale shanime sklipkana. A pokud by to slo, tak z vesmiru bychom brali 2,3,5,22 a 28. Muzu jeste nabidnout neco z magickeho hradu, pokud vam treba jeste chybi. Posleme si to postou? Diky.
Zdravím, chybí nám poslední magnetek - nilský krokodýl. Výměnou mám okouna, celý nápis "poklad pyramid", beduína, pyramidy, oko boha Ra, královnu Nefertiti, datlovou palmu a egyptologa. Moc děkuji
Mozna toho krokodyla budu mit. Dam vedet zitra. 🙂
Romilly, tak segra krokodyla nemela, ale jeste se zeptam kamaradky, az se vrati z dovolene. Vymenila bych ho za ten napis "Pokl. pyramid", ten shani jedna kamaradka. Urcite dam vedet.
Angeelo, to jsem rada, ze magnetky dosly. Na archeologa se taky zeptam kamaradky.
Mejte se hezky. M.
Ahoj,taky nabízím nějaké magnetky z kostíků,pokud má někdo zájem,mrkněte ke mně do inzerátů,mám je nafocené... za poštovné
Pro Angeela: taky moc dekuji za magnetky, dneska nam prisly. Pokud sezenu toho archeologa, tak se ozvu.
tak já mám dosbíráno.. podařilo se mi sehnat i toho archeologa..
gratuluju! to je super pocit, co!? 🙂 ja cekam, ze snad dneska dorazi krokodyl pro romilly a vymenime ho za napis. jeste shanim z pralesa tukana a toho kostika vedle zaby. Kdyby mel nahodou nekdo na vymenu. dik.
Romilly, tak uz mam pro tebe toho krokodyla. Vymenis ho tedy za ten napis poklad pyramid? Predem diky. Posli adresu. Muramar
Dobrý den, neprodáváte někdo jakékoliv magnetky z Kostíků? Děkuji
Ahoj Pampelisko, ja vymenuji. Mame vickrat nektere magnetky z pralesa a pyramid. Co shanis?
@muramar No, já toho sháním hodně :D. Máme rozeskládanou mapu zvířat, záhadný prales, poklad pyramid a magický hrad, ovšem dvakrát nemáme ani jednu magnetku, proto píšu, že bych koupila...
Pampelisko, z pyramid ti muzu nabidnout egyptologa, sarkofag, nilskeho okouna, dromedara a oko boha ra.
@muramar Potřebovala bych všechny, co za ně?
Poslu ti je jen za postovne. Mne tu lezi bez uzitku 🙂.
@muramar Děkuji, napiš prosím o platbě do IP, pošlu ti adresu. Díky
Ahoj🙂
nám CHYBÍ: 1,3,6,8,10,11,12,16,18,22,26,27
máme NAVÍC: 9, 21(2x)
ráda odkoupím či vyměním - sbírání zdar🙂
Crawler můžu ti nabídnout 1,3,8,12,22,26. Vyměním za tu 21 z Pyramid. A nemáš na výměnu něco z Pralesa nebo Vermíru? Nebo případně z Mapy zvířátek, tam nám chybí zajíc, klokan a lev. dík.
Tak tu 21 z Pyramid rusim a vzali bychom si radsi priserky. Chybi nam vsechny, ktere nabizis krome 9 a 25, ty mame. Tak jestli s nami vymenis priserky, tak budeme moc radi. Posli mi adresu na IP a je ti poslu moji. predem diky. m.
Ahoj holky, neměly byste náhodou z Vesmíru dvakrát Báru? Je to poslední, abychom to měli kompletní. A pak ještě z mapy zvířátek nám chybí klokan, lev a zajíc. Kdyby náhodou někdo měl. A ještě kompletujeme magický hrad a tam nám chybí dvě: Slizolez a Smraďák. Máme navíc něco z každého. Předem díky. M.
Ahoj, muzu ti nabidnout 4, 12 a 22. Vymenila bych je za ibise a pokud bys mela jeste neco navic z pralesu nebo vesmiru. Tam nam jeste chybi. Diky. Marcela