LG Smart TV, lze tam zablokovat konkrétní film/program?

ela2
12. říj 2016

Ahojte maminy. Mám doma děti jako Vy a mám i televizi. 🙂 Konkrétně k televizi mám LG Smart TV. TV jim zapínám po splnění poviností, úklidu, večeři a koupání na zhruba hodinu, abych si poklidila před večerkou a něco v klidu sama snědla. Většinou je to déčko, bo dvd už máme okoukané. Jenže na déčku po večerníčku teď pouští šílenosti (želvy ninja, starwars) Mám na telce nastavený filtr, že chci pouštět jen pohádky do 7mi let, pro starší už ne, jenže déčko to nemá věkově označeno a ty želvy se tam prostě pustí. To ale jen pro příklad. Někdy o víkendu, kdy nejsme na výletě nebo návštěvě, prostě přes oběd s manželem oba usneme při dívání na dětské programy a jak se vzbudím děti vytřeštěný voči na ČT2, kde běží dokument o nějakých zvěrstvech a zrovna záběr jak drží něčí hlavu. (přes ten červený bod na déčku se dostanou i na ostatní stanice ČT). Upozorňuji pro rýpalky, že programy na které se děti dívají si hlídám a vybírám, ale někdy se vzdálím a prostě to neuhlídám 😢 Má prosím Vás někdo tuto TV a lze tam nějak zablokovat konkrétní film, či program? Jak už jsem psala výše, věkově to zablokované mám.