Koupání s miminkem - bazén/kurzy - poraďte!

uncleben
12. pro 2020

Zdravím, jsem strejda a rád bych synovcovi (spolu s jeho mamkou a tátou) k Vánocům dal nějaké "koupání" pro miminko. Nevíte, kde by se dal pro tyhle účely najít vhodný bazén pro kojence? Využitelný cca od 3 měsíců, nebo i o něco déle - on doroste 🙂 Kladno/Praha a okolí. Klidně ale hrňte i jiné nápady na možnou jinou rodinou aktivitu 🙂 Díky!

elencze
12. pro 2020

Zdravím, oblast je vzdálená, takže nedoporučím, ale kojenecké plavání bývá obvykle až od půl roku, předtím je možné třeba vaničkování. Jen teď je blbé, že kdoví, na jak dlouho bazény zase od pondělí nejspíš zavřou.

lotosek
12. pro 2020

Nám bazén na kurzy ani neotevřeli, že nemají šanci splnit ty podmínky. 😔

qistyna
12. pro 2020

Magic Castle v Praze Kunraticich mají bezva kurzy “virivkovani” s detma od 3mesicu. Sama jsem na ne chodila, dokud nezacali zavirat atd.., je to jako plavani, akorat je to jen s instruktorkou (nikdo dalsi) v mensim bazenku s teplou vodou. Da se platit jen ta lekce, popripade predplatit vice (myslim balicek po 5) prislo mi to fajn, ze kdyz se pak zavrelo tak jsem neprisla o penize. Jinde v Praze jsou pak vetsinou pouze cele kurzy od 6ti mesicu. Taky ted resim a mam strach predplatit, uvidime.

misu8
13. pro 2020

Anahita v Praze, Černý Most. My jsme tam moc spokojení. Krásné čisté prostředí a fajn instruktorky. Mají tam hodně aktivit, vaničkování, plavání, masáže kojenců, cvičení...Je to vždy rozdělené do skupinek podle věku. Momentálně kurzy probíhají.