Kdy jste děti poprvé postavili na brusle?

eicul82
18. pro 2014

Kdy jste děti poprvé postavili na brusle?

eicul82
autor
18. pro 2014

A má smysl začínat "kačenkami"?

mrazulkav
18. pro 2014

Máme zatím doma mrňouse (1 rok a 3 měsíce), ale uvažuju, že příští rok už by jsme to zkusili... A taťka mi vysvětloval, že kačenky nejsou úplně ideální. "Nefungují" jako brusle - je to vlastně jako klouzání na botách. Hlavně koupit buď nové brusle (což je max. na jednu sezónu) nebo u bazarových dát pozor, aby byl pevný kotník (nebyly vykloktané).

wendy_
18. pro 2014

Synovi jsme koupili ted k narozeninam, bude mit pet. A mladsi jsme koupili kacenky, jen proto, aby nebyla smutna, ze nema. Uvidim, jak jim to pujde. Dcerce budou teprve na jare tri roky, takze tam s bruslenim jeste nepocitam. Jinak synovi jsem koupila brusle prakticky stejne jako koleckove, jsou rostouci, takze mu vydrzi urcite na dlouho a jsou pekne teple. Ja si z detstvi pamatuji, jak mi vzdy v tech klasickych mrzly nohy.

martinahost
18. pro 2014

Poprvé jsme dcerku postavili na brusle když jí bylo asi dva, ale mela jen kačenky. A ted ji Ježíšek prinese normálni brusle, které mají nastavovací velikost, asi 4 velikosti. Tak jsem zvedavá jestli na nich vubec bude vedet stát.

thesun
19. pro 2014

v cca 3 letech, byla to legrace 🙂 děti jsou strašně šikovný a nadaný, jen je potřeba to podporovat 🙂

pavlapl
19. pro 2014

Holka začala v 6,5 a teď krasobruslí a kluk ve 2,5 letech.

lenisek12
5. bře 2015
Uživatel lenisek12 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od lenisek12.

my taky ve 3 letech, kolena jsem hezky obalila navleky a melo to uspech 🙂

anitram18
5. bře 2015

Ve dvou letech kacenky, ve trech letech kvuli vyvoji nozek taky ještě kacenky...ale to je fakt jakoze aby vedel, co je to led a potapal si z nima na nozkach...s bruslenim jako takovym to nemelo nic spolecneho...
No a ted ve 4letech dostal brusle opravdove a jde mu to krasne....hlavne ho to desne bavi 🙂 a o to jde nejvic! 😎
Ale celkove je to velice individuální...kazde dite je jine, kazde dite jinak chce/nechce ..boji se/ neboji...urcote bych to nedelala pres odpor...

martina_sipu
9. bře 2015

Ve trech letech na klasicke in line brusle a syn je nadseny. Ale je pravda, ze on ma na sporty talent