ahoj holky, prosím, kdo máte doma volné tyto kartičky,neposlaly byste mi z nich ty kódy? Je to pro speciální základní a mateřskou školu, pro postižené děti 🙂 Budu moc ráda za každou kartičku, díky moc 🙂
@mirushenka Ahojky, odpoledne ti pošlu cca 20 kódů 🙂
jenom nevím...mám to napsat do diskuze, nebo do správy?
@samasa děkuju, už napsalas do zprávy, bezva, zapomněla sem to sem napsat 🙂
@nolies děkuju, prosím do SZ
Kod je to na obalz jako napr. DISN02? Mam jich tu hodne, tak at neopisuju blbiny 😉
@mirushenka opsat to na mobilu je teda fuska 🙂
@nov777 tak to si dvakrát skvělá 😉
I já mám prosbu. Jelikož pracuji jako vychovatelka na malé vesnické škole, penízky by se nám hodily, bojujeme o každé dítě, aby nám neodcházely do města. Proto Vás prosím, našel by se někdo, kdo by mi zasílal kody Tesca pro školy na adresu: eva.divisovska@seznam.cz. Moc děkuji a věřím, že se mezi Vámi najdou hodní lidé.
Ahojky holky, mám tu cca 40 kódů z kartiček Tesco. Kdo se ozve první, tomu je ráda pošlu do zpráv. 🙂 🙂
Díky moc
Ještě jednou díky.
Ahoj, my s naší školou taky soutěžíme, zatím se držíme na čtvrtém místě a potřebujeme se dostat na třetí.... tak kdybyste měl někdo přebytečné kartičky, pošlete mi do IP kody, děkuju moc. Lenka
Kdo daruje Tesco kódy do soutěže?
má ještě někdo zájem o kódy? mám jich tady 14. kdyžtak napište 😉
Nabízím 7 ks kodu, kdo má zájem napište
mate este niekto zaujem o kody tesco cz soutez pro skoly... mam ich 33 kusov... ak by mal niekto zaujem piste, rada poslem, mne su ceske zbytocne
Zdravím všechny maminy, stále ještě bojujeme o lepší místa a tak kdo může, ať mi prosím kódy nafotí či vypíše do soukromé zprávičky... Díky moc a krásný den přeje jedna aktivní mamina malé venkovské školy 😉
Holky, platí ty kartičky ještě? Jestli ano, mám jich tu něco přes padesát, tak kdo se ozve, dám si tu práci a kódy pošlu 🙂 Jinak skončí v koši...
@cenichmat @gaborka185 urcite jeste shani,dneska jsem ji je posilala naskenovany.
moc ráda..hned je jdu hledat 🙂