Ahoj, kdo jste chodili, ci se chystate dal chodit, prosim o reference o spokojenosti, i treba jake jsou lektorky, jak cca probihaji lekce. Diky 🙂
Chodime nekolik let v Brne a max. spokojenost 😉 Se tretim ditkem budu chodit take 😉
Taky jsme chodili v Praze na Lhotku k lektorce Farkašové a nestěžuju si. Syna to bavilo, ale jen protože si neustále na každou písničku chodil pro nové nástroje, tak to bylo trochu akční. Neni zrovna sedací typ. Bavilo ho to tak půl hodiny a pak už se nudil. Ale to byla naše chyba, jinak to bylo fajn. Jen teda 300,- za ten jejich pracovní sešit mi přišlo přehnané
Chodily jsme s dcerou celý rok na První krůčky ve Vodičkově ulici v Praze. Lektorka Andrea bya skvělá. Bylo to výborné, určitě doporučuji.
Na začátku hodiny se lektorka/resp. medvídek, kterého držela v ruce s dětmi přivítal. Zpívali se písničky dle pracovního sešitu, který je třeba si koupit. Součástí je CD, které jsme si doma hodně pouštěly. Děti se učí vytleskávat různá slova. To dceři pomáhalo při vyslovování dlouhých a složitých slov. Děti dostávali na jednotlivé písničky hudební nástroje jako rachtací vajíčka, dřívka.
Ahoj holky, myslite si, ze 16 mesicni dite zvladne Prvni krucky v hudbe? Robatka nam casove nevyhovuji. Pujdem na ukazkovou hodinu, ale stejne by me zajimal vas nazor. Diky!
@mandarinka21 Ahoj, každé dítě je jiné ale za mě to určitě zvládne. Dcerka brzo chodila, a do robátek jsem nechtěla - když tam jsou vyloženě miminka. Takže malá měla v červnu rok, a od září jsme chodili do prvních krůčků a naprosto bez problému. Ale nám tedy stačil v tomto kroužku jen rok ..
@tajemna30 nelibilo se ti tam? Chlapec ma smysl pro rytmus, kdyz slysi hudbu, hned se pohupuje. Ale neposedi, chodit zacal nedavno, tak je nejisty. Nemluvi, jen neco zvatla. Tak uvidime. Jinak jeste budem chodit na ceske hudebni hratky, ty odpovidaji veku vic 🙂
@mandarinka21 ono určitě záleží kdo to vede, kolik je tam dětí, jak je hodina vedena. Já tam spokojena nebyla, ale tím neodsuzuji Yamahu. Malý měl ted před pár dny rok a chci i sním chodit do Prvních krůčků od září, jen na jinou pobočku Yamahy. TAm kde chodila dcerka bylo v hodině skoro 20 dětí (což už je dle mého moc) a nebylo to vedeno jen hudebně, ale i se tam kreslilo, tvořilo apod - a já mám obě děti zaměřené vyloženě hudebně, cítí rytmus, dcerka dělá balet, tanec - a prostě tvoření ji tam nebavilo ... přiznám se že mě ani malého nenapadlo dát do Robátek - tam píšou od 4-18 měsíců, a když malý vyloženě běhá, nevím co by tam mezi těmi miminkami dělal ....
@tajemna30 dekuji za nazor. S tvorenim jeste nemam zkusenost, kdyz mu dam tuzku a papir, spis zkouma tuzku, a hlavne chce vsechno, co vidi 🙂. Takze na nejake kresleni je malej. Dle meho ale i vetsina malych deti v 18 mesicich. Zeptam se na napln kurzu lektorky. Dekuju 🙂
@mandarinka21 určitě se zeptej, u nás tam nebylo jen kreslení ale i lepení stříhání .. což dle mého i kdyby bylo Naty 18 měsíců stejně by ji to nebavilo a nešlo ...... proto jsme tam byli jen jeden rok, kdy roční děti v podstatě nikde nevezmou, a od 2 let jsme šli do klasického tanečního kroužku
Chodily jsme v Praze na První krůčky k hudbě, začaly jsme ve 3 letech, ale je to i pro menší. Škol je hodně a kurzů také, pokud byste chtěla vědět víc zrovna o tomto, dejte vědět. Celkově mi to přišlo dobré, dcera byla nadšená a hodně jí to pomohlo se zapojovat v kolektivu, jinak je spíš plachá (i když do školky chodí) - mě to bavilo, že to byl čas jen pro nás dvě, vždy jsem se na to z práce těšila.