Ahoj všem,
jsem matka dva a půl roku staré holčičky z Prahy a pokouším se najít kamarádku/parťačku mámu na výlety (která ale z Prahy být nemusí). Nehledám kamarádku na povídání u kávy, ale aktivní osobu, která má ráda přírodu, turistiku, cestování, historii a ráda by svoje dítě vedla k podobným zájmům. S dcerou nás baví cesty vlakem a pěší výlety v přírodě př. v Posázaví, Brdech.. Pokud se někdo ozve, budu ráda.
@lenkas1982 Ahoj, nevadí. Dcera ráda chodí, ale ještě se i vozí - když ji bolí nožičky, spěcháme, na spinkání.. Jinak už samozřejmě spíš raději běhá. Znám dost tras i na pohodlnou jízdu s kočárkem. Tvoje holčička už umí chodit? Myslím taky na to, aby si moje dcera mohla s někým hrát.
@vera321 Tak super. Jj, chodí už od roka. Taky chodí ráda, teda když se jí chce, ujde ale max pár set metrů. Je šikovná, ukecaná a všechno komentuje. 😀 Potkáváme se i s dětma cca o půl roku staršíma a s těma se srovná, je pravda že o rok víc už zkušenost nemám. Kdyby se ti ozval jeste někdo, tak rády vyrazime i ve vic lidech.
Ahoj, mám skoro tříletého chlapečka a také moc rádi jezdíme vlakem a chodíme na výlety. Jsme z Prahy a na nádraží máme celkem blízko. S kočárem už tedy nejezdíme, syn toho dost ujde, a když si potřebuje odpočinout, tak ho nesu v nosítku. Budu moc ráda, kdybychom třeba něco podnikli společně.
@vera321 Ahoj, jestli nevadí, ze dceři je teprve neco přes 1,5 roku a pohybujeme se ještě s kočárem, tak ráda někam vyrazím. Jsme z SV kraje Prahy.