Dali jsme se do sbírání Gogounů z Alberta a stále nám chybí nepřidá se někdo kdo by s námi měnil nebo měl nějaké navíc a rád by nám pomohl se sbíráním?
...já myslím, že už skončilo...
my sbíráme od začátku ale stále nám nějaké chybí
Máme jich plný šuplík, dceru to nějak nevzalo...klidně ti je za poštovné pošlu 😉
@luucia
Ahoj, my bychom taky meli zajem, pokud nabidka plati..... moji drobeckove to sice objevili az tyden pred koncem, ale s o to vetsi intenzitou. bohuzel jsme stihli "koupit" jenom par kusu. Nemam ambici sbirat celou sadu, to je nechytlo, ale krasne si s tim hrajou s panackama... tak "janovcice" pokud ma zajem si vyzobat, co ji chybi a my ti od toho zbytku vrele radi odpomuzeme 😉
psala jsem vám zprávu 😵
Ahoj, nemate jeste nekdo gogouny albert na vymenu? Syn je smutny ze nema celou sbirku tech figurek chybi mu jich jen 5.Chtela bych ho prekvapit a udelat mu radost.Jsou to cisla 5, 10, 15, 23 a 41.Predem dik🙂
(samolepky mu tez chybi ale ty nejsou tak dulezity: 6,11,21,22,24,26,27,30,35,36)
Nemá prosím někdo figurky 26 a 35, nálepky 16,19,29? Poštovné ráda uhradím. Předem moc děkuji.
Mám dojem, že jsem tu už tuto diskuzi(respektive stejné či podobné téma) zahlédla...zkus kouknout