Dotazník k závěrečné práci - Geocaching ve školní družině

kackark
19. led 2015

Milé maminky, ráda bych vás poprosila o pomoc při vyplnění dotazníku k mé závěrečné práci. Týká se geocachingu ve školní družině a vyplnění nezabere ani minutku. Děkuji moc za pomoc! http://www.survio.com/survey/d/T1K9B9V2L5A1K3C4V

mandala
19. led 2015

Hotovo 🙂

antarres
19. led 2015

Vyplněno. 🙂

spygy
19. led 2015

vyplněno

kackark
autor
21. led 2015

Moc vám všem děkuji za vyplnění. Prosím ještě další maminky, zda by mi mohly pomoci, chybí mi ještě cca 35 odpovědí. Děkuji 🙂

kackark
autor
5. únor 2015

Ještě mi chybí 20 odpovědí, pomůžete mi prosím? Děkuji moc 🙂

petma112
5. únor 2015

Hotovo.

luscinnia
5. únor 2015

Z pohledu rodiče nevadí, pohled mnoha kačerů a ownerů je ale jiný. Spousta starších kačerů nemá zájem o to, aby se ze hry dělala masová záležitost a představa, jak někde po lesíku dupe dvacet špuntů kolem krabičky by je asi nedojala. Sama jsem o tom uvažovala s podstatně staršími dětmi a docela jsem z toho měla hlavu, jak to vyřešit, aby se krabky neprolátly. I o tomto úhlu je třeba uvažovat.

Zajímalo by mě, jakou informaci chcete z dotazníku získat'? Podporu pro to, že je to do školky fajn nápad? Pro rodiče možná, pro děti asi taky, pro geocaching samotný? To si nejsem jistá.

Jo a máte tam u jedné otázky překlep, já jen že jestli se vám pak budou z toho webu výsledky někde tisknout do práce, vyjede vám to i s ním.