Milé maminky, ráda bych vás poprosila o pomoc při vyplnění dotazníku k mé závěrečné práci. Týká se geocachingu ve školní družině a vyplnění nezabere ani minutku. Děkuji moc za pomoc! http://www.survio.com/survey/d/T1K9B9V2L5A1K3C4V
Vyplněno. 🙂
vyplněno
Moc vám všem děkuji za vyplnění. Prosím ještě další maminky, zda by mi mohly pomoci, chybí mi ještě cca 35 odpovědí. Děkuji 🙂
Ještě mi chybí 20 odpovědí, pomůžete mi prosím? Děkuji moc 🙂
Hotovo.
Z pohledu rodiče nevadí, pohled mnoha kačerů a ownerů je ale jiný. Spousta starších kačerů nemá zájem o to, aby se ze hry dělala masová záležitost a představa, jak někde po lesíku dupe dvacet špuntů kolem krabičky by je asi nedojala. Sama jsem o tom uvažovala s podstatně staršími dětmi a docela jsem z toho měla hlavu, jak to vyřešit, aby se krabky neprolátly. I o tomto úhlu je třeba uvažovat.
Zajímalo by mě, jakou informaci chcete z dotazníku získat'? Podporu pro to, že je to do školky fajn nápad? Pro rodiče možná, pro děti asi taky, pro geocaching samotný? To si nejsem jistá.
Jo a máte tam u jedné otázky překlep, já jen že jestli se vám pak budou z toho webu výsledky někde tisknout do práce, vyjede vám to i s ním.
Hotovo 🙂