Dětské písničky na youtube, jaké mají vaše děti rády?

hanyzka11
26. led 2015

Ahoj. Chtěla bych se zeptat jaké písničky s dětskou tématikou mají vaše děti rády. Myslím teď, co jim pouštíte přes internet. My jsme jeli docela dlouho klasické české písničky (oba seděli a hleděli), ale to už je teď nebaví. Mají radši to, kde se tančí a je to více rytmické. Oblíbený je Mňam, mňam Bobík a Fíha Tralala. Poraďte prosím něco dalšího. Díky moc.

Ty z vás, jimž je takováto dětská zábava proti srsti a NIKDY by ročním dětem počítač ani televizi nepustily, nechť diskusi přejdou bez povšimnutí. Přišla jsem si pro radu a ne pro kázání 🙂 Děkuji

nonacek
26. led 2015

mňam mňam bobik....
Jede jede mašinka...
ja sem ten chňapik, maličký krokodýl...
a na více jsi nezapomenu.
A teď už dite mi odrostlo a letí zase pohádky místo písničky. A ségra pouští holčičce písničky od Dady Patrasove : žížala Julie ... holčička jahodová.......

punky
26. led 2015

kdyz na netu tak si zadam ceske lidove pisnicky pro deti je to tam i s textem a to stepanek ma rad 😉

betelgeuzz
26. led 2015

U nás byly a jsou oblíbené písničky od Míši Růžičkové, má 5 DVD plné písničky, jdou stáhnout na ulozto, nebo pustit na youtube.
Pak jsou na youtube písničky ze Zpívánek, taky pěkné.

betelgeuzz
26. led 2015

pak mě ještě napadají minioperky od Svěráka a Uhlíře - Červená Karkulka, O dvanácti měsíčkách, Budulínek a Šípková Růženka a pak Hodiny zpěvu.

gaba_h
26. led 2015

u nás klasické zpívánky... ale tedy až později, tak od roka a půl až dvou 🙂 ale zato spolehlivý 🙂

jenny.kay
26. led 2015

24 snails - animované české lidovky. Holky milují

anetka1701
26. led 2015

U nás jede hodně "hodina zpěvu", ta Fíha tralala a pak disneyovky :o) Písničky z disney pohádek posloucháme hodně a k narozeninám dostane mladší dvd Fíhy :o)

zulitvi
26. led 2015

U nás jedou včelí medvídci. Když potřebuju, aby seděl třeba u stříhání nehtů, tak to ho zaručené uklidní 😀

ronyx
26. led 2015

@anetka1701 Hodina zpěvu je super 🙂 U nás je nejoblíbenější Zdeněk Svěrák a Jaroslav Uhlíř - Mravenčí Ukolébavka ač je to ukolébavka malý ji miluje a dokáže poslouchat i když se mu nechce spinkat 😀

anetka1701
26. led 2015

@ronyx jojo, šárčin nejoblíbenější zpěvák je Svěrák :o) má recht holka...

atinkaa
26. led 2015

ak nevadia slovenske tak spominana Fiha tralala ma uz tusim 3cd a krasne, rovnako tak fajn je spievankovo, ktore ma tiez tusim 3 - z toho jedno anglicke, tiez sa daju na modryslon.sk kupit cd-cka s menom deculka, maju uz 2je rozne...maju ich aj v cestine, aj su hrackarstva ktore to predavaju a na nete su ukazky

inak u nas sme v tomto obdobi fungovali na Baby einsteinovi, nie je to rozpravka mali einsteinovia...ale klasicka hudba doplnena o videa podla jednotlivych tem s babatienkom mozete prebrat zvierata - domace, divoke...podla toho kde ziju, farby, tvary, dopravne prostriedky, zakladne znaky na znakovanie...tak toto je podla mna super vec,
a jasne rozne anglicke, nemecke, spanielske pesnicky...kazdemu podla jeho chuti...ked sa zada Kids Songs tak ich je velmi Vela...zas i tematicky 😉

laufi
27. srp 2016

Baby smile TV CZ na YouTube 🙂

mrazulkav
27. srp 2016

Z toho, co tady nepadlo... Nohavica - tři čuníci, kozel, krtek, eskymácká (asi se jmenuje jinak)... Čiperkové

jarma32
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
jarma32
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
smallinka
22. zář 2016

nejoblíbenější je slovenka Fíha tralala ta je fakt supeeeer 😉 Pro nejmenší ideál........je barevně oblečená, dělá zvuky zvířátek, zpívá, tleská rukama různě.....a jsou tam i děti. Možná bych řekla taková Dáda Patrasová na Slovensku a samozřejmě zamlada 🙂 Jinak je chvíli bavily takové ty české.....Já jsem muzikant a taková ta série na youtube.cz

matullina
22. zář 2016

Děkuji za založení diskuze, mně se to teď taky hodí 🙂 Malá poslouchá písničky na youtube moc ráda a příjde mi, že je to furt dokola. Za nás, pokud ti teda nevadí i Slováci:

FIHA TRALALA
MIRO JAROŠ
SMEJKO A TANCULIENKA - ti se mně líbí nejvíc 🙂
ČIPERKOVÉ
SVĚRÁK A UHLÍŘ
PACI PAC

Teď už si na nic jiného nevzpomínám 🙂

dannyblakely
22. zář 2016

Míša Růžičková

ancickahyksova
22. zář 2016

U nás vedou Čiperkove,Fiha tralaala,Miro Jaroš a včelí medvidci =) a pak mnam mnam bobik a když má náladu,tak ty české lidovky =)

ancickahyksova
22. zář 2016

Jo a ještě Míša Růžičková aa Smejko a Tanculienka =) A taky Paci pac,ale ta se mi nelíbí =D Ale malému jo =D

ancickahyksova
22. zář 2016

@matullina u nás frčí to samé =D

svetlus_pepca
22. zář 2016

U nás dětské písničky nefrčí. Když mu je pustím, nazjímají ho. Zato když manžel pustí Arakain, tak to ten náš dvouleťák "paří" jak zběsilej! 😀 Ale co miluje, tak DVD Ať žijí duchové a Lotrando a Zubejda 🙂

jaynie
13. říj 2016

a znáte Kašpárka v rohlíku? toho odmala zbožňuje moje neteřinka. vždycky na něj tančí a zpívá a je to skvělá hudba i pro dospělé 🙂

duluxka
13. říj 2016

Čičiči to jsou kluci kočičí 🙂

markever
19. bře 2017

Ahojte, hledam pisen, asi od Dady P. Neco jako spartakiada nebo rozcvicka. Hrali jsme to asi pred 10ti letech na detskych taborech a je to pohybova pisen. Vim ze tam zpivalala zurne pohybove povely a my je napodobovali "troubime" "klakson" atd. Nepodarilo se me to najit ani podle tech textu. Neznate? Diky btw. Mia 11tydnu 💃

calisa
27. kvě 2017

Můj malý synovec teď vyžaduje, abychom mu denně pouštěli písničku Jožin z bažin 🙂 A pak ho celkem dost baví dětské říkanky a zpívánky. Ten Jožin je ale pro něj "nejvíc" 😀.

zuzajulie
27. kvě 2017

Julie miluje 'Baby shark'... 🙂 nejak se ji zalibil...

prostejina
27. kvě 2017

Jsem barbar, ale... 😀 mám půlroční dceru a miluje(!!!!) fiha tralala (slivkova písnička, bum bac, bagr a tatrovka, kolovrátek) a ciperky (sluníčko a vosy)... Nahlas se směje, kope, pisti 🙂 u kolovratka vždycky pozná, kdy to budou předvádět ty děti a směje se, jinak ji to okolo moc nezajímá, ale jakmile se zeptá "a jako robi...", tak zpozorni a začne se nahlas tlemit 😀

katerinasedlakova1
24. led 2019

Zkuste BibiBum - české lidové písničky pro nejmenší 🙂