Ahoj holky, nevíte prosím někdo o dobrém cvičení nebo tancování pro batolata cca od 1,5 roku? Na netu jsem nic moc nenašla, a když, tak je všechno obsazené na půl roku dopředu ☹ Nejlépe bych teda uvítala lokalitu Praha 10, ale klidně to může být kdekoli v Praze. Mám holčičku (21 měsíců) a chtěla bych ji postupně víc začleňovat do kolektivu dětí. Baví ji tancování, říkání říkanek a různé ukazovací říkanky, tak si myslím, že by se jí to mohlo víc líbit i s dětmi jejího věku a ne jenom s mámou doma. A navíc bude zima a co má doma člověk pořád vymýšlet, že jo 🙂 Předem moc díky. Všem hezký den!
My chodíme na cvíčo batolat v Hamr sportu v Záběhlicích, ale je tam strašná tlačenice, takže kurzy jsou hned plné.
Ale koukla bych se na mateřská centra v okolí, většinou má každé nějaký takový dopolední program pro děti.
Přesně jak píše Jmisa, myslím, že v okolí bude kurz s takovýmto zaměřením nabízet nějaké mateřské centrum. My chodíme sem www.veselycertik.cz, a jsme spokojení, ale není to ani Praha 8 ani 10.
Na Praze 10 je dětský klub K2 a taky mateřské centrum Kája a Pája. Dobře se dá vyhledávat na peknyden.cz, ale je fakt, že teď už bývá skoro všechno obsazené. Možná zas kurzy od ledna, ale je potřeba si to ohlídat a zarezervovat dopředu. My chodíme do dvou kurzů a malýho to strašně baví a tím pádem i mě 🙂
A spusta těchto mateřských center nabízí také volnou hernu kde sice není "organizovaná zábava", ale děti si tam vyhrajou, je tam pro ně spousta zajímavých věcí a nemusí se nudit doma 😉
Holky, díky moc za všechny odpovědi. Asi teď do konce roku budeme zkoušet různé dětské koutky atd. a od ledna se už musíme někam protlačit. Morgan, právě v tom klubu K2 už je všechno plné a tam se mi to podle popisu na netu nejvíc líbilo, no co se dá dělat. Mrknu ještě na ta mateřská centra a uvidíme. Ještě jednou díky všem a mějte se zatím pěkně. Mě teď volá plná pračka vypraného prádla, tak to jdu pověsit. Vážně se mi do toho chce 😠
Na Praze 3 je také Ulitka. Ještě jsem tam nebyla, ale pro děti tam toho mají spoustu.
Do Ulity chodíme na kroužek a je to fajn, ale řekla bych, že jsou taky plní, teda alespoň ten náš kroužek ano..
My chodíme sem: http://www.rcbabocka.cz/
Ahoj holky, tak jsem dnes konečně přihlásila Marti na kurz cvičení. Jsem moc ráda, že bylo ještě volno - poslední dvě místa! Nakonec to vyšlo v tom mat. centru Kája a Pája, jak psala morgan, takže díky moc morgan! Snad se to Marti bude líbit, jsem zvědavá. Mějte se fajn!
marjama - tak to je dobře, že vám to vyšlo. Věřím, že se vám (hlavně malé 😉 ) to bude líbit. Na žádném takovémhle kroužku jsem ještě neviděla nespokojené dítě 😎
Ahoj, ráda bych to tady oživila - nemáte někdo tip na Prahu 4 (Podolí, Braník) nebo Prahu 1 (ale ne studio pro ženy od Mikulandové)? Děkuji. 🙂
@takyja za prahu 1 rozhodne NEDOPORUCUJU MCKampa
Chodím na balet do Danceperfectu na Národní třídě a je tam i taneční průprava pro batolata od dvou let 🙂 Ale osobní zkušenost s tím nemám.
To by me taky moc zajimalo. Mala je sice mensi, ale jak pise marjama take ji hrozne zacaly bavit rikanky a predvadet treba kolo kolo mlynsky a tak. A bude ted uz osklivo na to byt porad venku, tak bychom aspon mely co delat. Nam by zase bodla Praha 8. Diky.