Holky začínáme ve firmě uvažovat o půjčovně věcí pro děti - skákací hrady, trampolína, vozík za kolo, co dál by stálo za půjčování? Nemáme nějaký nápad? Díky za všechny nápady
Cestovní postýlku
Sedačku na kolo,kvalitni lehoucke golfky treba do letadla na dovcu,manducu 🙂
Hacku🙂
Krosnu, šátek nebo manducu, cestovní postýlku. Skate ke kočáru. Plus něco ještě na dětskou párty - skluzavku, domeček...
Kojeneckou váhu, tyč k přidělání dětského kola k dospěláckému
Plaveckou vestu, lyže, přilbu, v podstatě i dětskou kombinézu (je fakt na chvíli), odrážedlo, kolo, stan...
@ipkh Tyč jsem před chvíli připsala k seznamu. Kojeneckou váhu ne, nechce věci půjčovat na několik měsíce, ale na víkend, týden, popř. dovolenou atd.
@agne Oblečení určitě neplánujeme pořizovat, jak jsem psala výše, chce půjčovat věci které jsou nákladnější, a využijí se na víkend, dovolenou, rodinnou oslavu.
😎 Pevné nervy 😎
Cestovní postýlku, kočárky, vozík za kolo, váhu, krosnu, šátek, nosítko, odsávačku MM, skate ke kočárku, přenosné pískoviště/bazének-taková ta mušle, stan. prolézací tunel. odstrkovadla, zahradní herní prvky.
@frantiska85 Chce půjčovat věci, které jsou nákladnější, a využívají se jen občas (a pokud se výpůjče nedařilo, tak abychom je užili doma s dětma). Takže bude vozík za kolo, krosna, skákací hrad, tyč na kolo.
@ipkh o váze stále neuvažuje.
Tak já jsem si půjčila dětskou mini postýlku a manducu na dovolenou. Váhu jsme měli půjčenou od dětské dr. Pokud bude druhé mimčo, bude to stejné, první půjčená věc bude mini postýlka
tady tohle🙂http://www.branakdetem.cz/hacka-pech.htm
veškeré sportovní a herní věci-takže sety na hraní jako je fotbálek,košíková,trampolíny,skluzavky,míčkové bazénky,lyže,kola,tříkolky,odrážedla,autíčka,skákací hrádky-myslím ty menší variabilnější co jsou i s bazénkem nebo lezeckou mini stěnou coby skluzavka
ja bych sla do drevenych vkladacek a skladacek, jsou drahe, moc se nedaji znicit a deti se je rychle nauci a tak kdyz bychom si je mohli obmenit bylo by super
Krosna na výlety? Myslím pro děti se sedátkem 🙂 My jsme si ji tedy pořídili, protože věřím, že ji využijeme častěji, ale pokud někdo dělá výlety jednou za čas, vyplatilo by se jen půjčit třeba 😵