ahojky maminky,
malej je nemocnej a uz nevim co s nim delat,u vseho vydrzi jen chvilku...
mate prosim rady a tipy a co delat doma?myslim treba zkladani z papiru atp.
moc dekuji za kazdej napad... 😉
no myslim ze by je strkal do puseny, ale muzem vyzkouset... 😉
nas uz zaujmali aj rozpravky.alebo ja som uz ju vedela zabavit tym ze som jej kupila detske cd-ko 😉 cingi lingi a ta mi po byte tancovala ako vila amalka
ja spis mela na mysli neco vytvorit...neco z papiru a tak... na netu nemuzu nic najit.... 😒
Ahoj Jani myslíš třeba jako vlaštovku,čepici atd.?Nedávno jsem v nějakém časopise viděla žabku z papíru,tak jsem poskládala,když se chytila za zadek a pustila tak poskočila.Ale prcka to nezaujalo 😒 co třeba udělat řetěz z papíru.Jako když se dělá na Vánoce.To se malému líbilo,hlavně,když to mohl pak roztrhat 😀 ,ale zabavil se 😉
http://www.origami-resource-center.com/easy-ori...
zdravim, je to sice anglicky, ale poskladat a, b, c by melo byt ok, tak zkuste!
Co trebas omalovanky nebo detske casopisy se samotpkama?
ahoj,
skus kolaz z farebneho papiera (bud samolepiaci, alebo obycajny a k tomu lep), a nech tam potom dokresli (citaj docmarka, co chce). alebo su take papierove zosity ako omalovanka a su k tomu nalepky, tak nalepujte. prstove farby je tiez dobra zabavka. a ak ho chces udrzat v klude skuste magneticke knizky 😉
Jani ještě mě napadlo dětské pexeso.Vždycky malému ukážu třeba krtka a on hledá druhého.To ho dost baví 😉
Janulle, u nás doma taky marodíme, takže plně chápu...pexeso je super, taky ho takhle hrajeme, magnetové knížky taky, jinak dneska jsme kreslili babičce přání k narozkám, rád vystřihuje z novin obrázky aut(a pěkných holek 😀) a lepíme to na papír, vatu lepíme na papír jako sněhuláky a na to přilepíme oči z kuliček pepře a do ruky bobkový list místo metly...včera jsme obkreslovali části těla na papír (ještě teď máme ruce od fixek, nějak to nechce pustit...) a rád si hraje na obchod, máme dětskou pokladničku s penízkama a prodáváme instantní polívky a omáčky (už jsou prošlý, jak se narodil prcek, tak z nich nevařím, ale je mi líto jich vyhodit, když si s nima tak vyhrajeme 😀 )
No a taky fantazie dochází, u nás se teď taky hodně pouští dvdčko a on si aspoň odpočine - už mi přes den nespí, teď se mu moc líbí Ať žijí duchové, takže písničky z filmu už znám nazpamět...Jinak šup sem s každou radou...ty papírový řetězy jsou dobrý nápad, hned vyzkoušíme..
slunicko no treba tu zabku z papiru...to by bylo dobre....
pexeso nemame, ale zitra se stavim v socialnim obchode(nic tu nemaj) tak se mrknu esi tam nebudou mit...
a ty prstove barvy sezenu kde...?
peti on neumi jeste kreslit je nam teprve 20mes ... ale to obkreslovani zkusime treba ho to bude bavit... 😉 jen mi pripada ze delam ja a on mezitim dela bordel... 😀
Janulle - povacsine v papiernictve, alebo v hypermarketoch (u nas v tescu ich momentalne maju za cca 30 sk), hlavne si musis namacat prsty do nich aj ty, aby opakoval
ja jsem je prave nikde nepotkala...zkusim se stavit v tescu diky za tip... 😉
Měli by je mít skoro v každém papírnictví, ale ta balení po 5 barvách vyjde okolo 120 Kč..tedy jak kde, já je sehnala v akci za 70. Ještě doporučuju třeba malá razítka se zvířátkama, ty ho taky moc baví...no a vodovky jste už zkoušeli? Jinak Míšu malování a kreslení baví dost, ale neboj, on nevytváří žádná umělecká díla, spíš jen tak čmárá barvama po papíře a pak vymýšlíme co by to jako mohlo být 😀
Jo a taky nás dost baví mašinky - dřevěný z Ikea, mají podobné i v Tescu, tak jestli je ještě nemáte vřele doporučuji..
peta ten sněhulák to je super nápad 😵 Taky vyzkouším 🙂 Jinak my jsme malovali barvama a prcka bavilo akorát tak vylívat vodu 😝 Ale jinak ho malování vůbec nebere,třeba později.
jani tu žabku,malého to nebavilo,tak jsem to vyhodila auž si nepamatuju jak jsem to složila ☹ Možná zkus hodit do vyhledávače skládání z papíru,nebo poradí někdo 🙂
http://rodina.cz/scripts/journal/journal.asp?f_...
tak jsem našla tohle 🙂
Našeho malýho bavilo a stále baví kreslit barvama dřevěný skládačky-já to složím a on pak pomaluje 😉 Dělají dinosaury a různý zvířátka...i stojan na tužky.Např:
http://www.vytvarnehracky.cz/hracky/drevene-skl...
Jani, a co penízky? Teda za předpokladu, že je nebude dávat do pusinky 😉 . Malá si s pytlíčkem drobnejch vydržela hrát včera snad hodinu 😕 .