Chodíte plavat s půlročním prckem, který vodu nemusí?

symca
12. dub 2017

Chodil nebo chodí někdo plavat s půlročním prckem, který zrovna vodu nezboznuje?
Bylo by to spíš trápení pro prcka? Nebo si zvykne?

monaluza
12. dub 2017

Syn mel k vode rezervovany vztah, navic je dost anarchista, ale meli jsme skvele lektorky, vzdycky se mu prizpusobily, nijak na nej nespechaly a smirily se s tim, ze nedela vsechny cviky jako ostatni, takze to bylo super...

muhehehe
12. dub 2017

Zkus a uvidíš, jiná rada asi není. S pobytem třeba ve vaně se to moc srovnat nedá, chce to vyrazit přímo do bazénku, ideálně rovnou na ten kurz... Domluv se že si třeba zaplatíš jen dvě jednotlivé lekce na zkoušku a pokud to bude ok, absolvujete i zbytek.. aby dítě celou lekci od začátku do konce prořvalo, to je fakt lepší to odložit, nelámala bych to.. ale když se mu nebudou zamlouvat nějaké dílčí věci, prostě je nebudete dělat, nebo budete zkoušet postupně. Většině dětí se plavčo líbí.

ladyhacek
12. dub 2017

No syn jí zbožňuje a vím že s námi na kurzu byla paní jen párkrát a pak už nepřišli. Ono to budeš muset asi opravdu zkuist třeba dvě lekce zaplatiti zvlášť (pokud to dovolí) a uvidíš.
Sny tedy vodu miluje,a le nevíce se mu líbilo dělat si vše po svém a udržet ho v daném cviku bylo těžší trochu jsem se museli přispůsobit 🙂

nutricnihodnota
15. dub 2017

@symca Nějak nevidím důvod, proč něco takového dělat.

happynecka
15. dub 2017

Mám tři děti a s každým jsem začínala plavat od půl roku. Problém jsme neměli, ale vždycky se na kurzu objeví mimčo, kterému se né všechno líbí. Některé děti propláčou několik lekcí po sobě, pak to většinou rodiče vzdají a přestanou chodit. Znám maminku, která se pokoušela začít plavat s kloučkem od půl roku a nešlo to, mimčo ani mamina si to neužívali, skončili, ale přidali se k nám v roce děťátka a bylo to bez problémů. Možná někdy stačí počkat, až děťátko trochu dozraje....