Bobování s miminkem - zkoušel někdo?

lady_giraffe
17. led 2017

Ahoj,
chtěla bych se zeptat, zda je tu někdo, kdo zkoušel bobovat s miminkem? Prckovi je půl roku a koketuju s myšlenkou, jestli malého párkrát zkusit svézt na bobech. Zajímalo by mě, jestli má někdo zkušenost s takhle malým dítětem, jestli z toho něco mělo, nebo ne...

děkuji

hermelinah
17. led 2017

@lady_giraffe zkus a uvidíš, když nic jiného tak alespoň čerstvý vzduch z toho mít bude 🙂

myshoun
17. led 2017

My zkoušeli minuly rok, popravdě mu to bylo fuk... sedla jsem s nim na sanky a jelo se. Ted uz je to větší zábava.

lady_giraffe
autor
17. led 2017

@myshoun a jak byl starý?

mandala
17. led 2017

Přijde mě to zbytečné, já brala syna na saně v roce, když už alespon seděl, ted jsou navíc dost mrazy, musela bys ho pořádně zabalit, aby nevystydl, ale opravdu si myslím, že příští rok si to užijete o mnoho víc 😉

jitavrtule
17. led 2017

no, nasi malou to nebere jeste ani ted a to ma 20m. jeste tak nechat se tahnout po rovine, ale jezdit z kopce to vubec. pokud si ty chces zabobovat, tak s chuti do toho, ale myslim, ze prckovi to bude sumak 🙂

hanih
17. led 2017

@lady_giraffe Já bych to nedělala. Mimčo z toho nebude nic mít a jen bude zbytečně vystavené nízkým teplotám bez ochrany, kterou mu poskytuje kočárek. My jsme poprvé byli teď v roce a čtvrt. Dcera už chodí i venku, takže jsme to zkusili. A musím říct, že si to užívala - výskala, smála se, prostě bezva. Ale byli jsme jen chvilku, přeci jen bylo fakt zima 🙂

zmrzlinka
17. led 2017

Podle mne je to zbytečné....nebude z toho nic mít.

myshoun
17. led 2017

@lady_giraffe asi osm měsíců- měla jsem ho v náruči a ve fusaku, parkrat jsme sjeli kopec a konec, vycházky se odehrávaly v kocarku- aspon jsem se nebala, ze ho někde vyklopim 😃

hanicka_langova
17. led 2017

Dcerce 9 měsíců a moc se jí to líbilo. Jen sem místo bobů volila sanky...jsem jelito a s bobama to neumím a pořád se preklapim 😃

kanjad
18. led 2017

Nám se taky moc líbilo, šlo o pidi kopeček, ale srandy kopec to byl 😅

bekyc
18. led 2017

Bobovali jsme poprvé o Vánocích, syn 7 měsíců a tak v polovině kopce se začal nahlas smát, jak se mu to líbilo... Tak jsme to sjeli hned několikrát a pokaždé obrovská radost Jestli máte sníh, tak proč ho nevyužít. 🙂 Zbytečné je sedět doma na zadku!

lady_giraffe
autor
18. led 2017

@bekyc jé děkuji moc! Tak pokud jste zkoušeli se sedmiměsíčním a mělo to úspěch, tak zkusíme taky😉
@kanjad děkuji

konidana
18. led 2017

Tak já to brala jako nutnost, když jsem šla bobovat s dvouletou, tak byl prcek spící 3.-4.měsíční v šátku🙂 Máme dvoumístné boby, tak jsme se vešli i 3 😀

jaja01k
18. led 2017

Loni jsem zkusila s 9měsíčním a vůbec ho to nezajímalo, bylo mu jedno, jestli je na saních nebo v kočáru.