Poptávám spolubydlení Praha

nikolka5_12
17. led 2021

Maminky, všechny vás zdravím🙏
Dostala jsem se do nelehké životní situace.. S přítelem jsme plánovali miminko a když vše vyšlo (nyní jsem v úplném začátku, již Dr potvrzeno) přítel odešel, s tím že by to nezvládl, že má strach, že neví jak to řekne rodině a že to vzdává. Ale... Denně mi píše jak se cítím, jak mi je, hlavně stále píše, že si přeje aby byl jako otec zapsán v rodném listě.
Vzhledem k tomu, že jsme spolu ještě nebydleli, nemám takové možnosti a soukromí pro sebe a miminko které na svět přivedu.
Sháním touto cestou spolubydlení, nejlépe Praha 5, Praha 6, ale nebráním se ani jiné části Prahy nebo blízkého okolí, které je MHD dostupné k metru.
Jsem pořádkumilovná, na čistotě a pořádku si zakládám. Zatím stále pracuji. Nemam problém s tím vám naoplatku pohlídat vaše ratolesti, společně si navařit, podniknout klidně nějaký výlet, aj. Kdyby tu byl někdo, kdo ví o takové možnosti, za každou vaší odpověď budu vděčná 🙏😇 Přeji krásnou dobrou noc všem.

nikolka5_12
autor
18. led 2021

@hojda děkuji tady jsem již koukala, spoustu toho obvolala, ale bohužel mi bylo všude řečeno, že miminko pro ostatní spolubydlící by byl problém, nebo to není pro maminku s miminkem vhodné 😔