Bydlení, spolubydlení. Najde se?

ruzickova6
17. čer 2021

Dobrý den, jsem maminka samoživitelka, která bude teď nastupovat do práce od září. Nutně hledám levné bydlení pro sebe a svoji dcerku. Domácího mazlíčka nemáme. Hledám nejlépe zařízené bydlení či spolubydleni. Když by bylo bez RK a bez Kauce byla bych raději popřípadě po dohodě či spolubydleni. Moc děkuju za radu či pomoc Jitka Růžičková

levandule_k
17. čer 2021

Já kdysi na VŠ hledala bydlení přes espolubydleni.cz Zkusila bych poptat městský byt.

hojda
17. čer 2021

Chtělo by to napsat kde🙂.

alilali
17. čer 2021

@ruzickova6 Nepíšeš ani kde sháníte bydlení. Tuším, že na emiminu je přímo rubrika ke spolubydlení matek.

ruzickova6
autor
17. čer 2021

@hojda omlouvám se sháním buď Kolín a okolí nebo Brno a okolí moc děkuju

ruzickova6
autor
17. čer 2021

@ruzickova6 omlouvam se a dodávám Kolín a okolí nebo Brno a okolí děkuju

ruzickova6
autor
17. čer 2021

@levandule_k já jsem se už koukala ale právě pro studenty a maminky a tak jsem v daných lokalitách nenašla... Jednou se mi ozval jeden pán a ten si to bohužel představoval jinak.

cherie24
17. čer 2021

@levandule_k ty městské byty taky nejsou žádná hitparáda, cenově to až takové terno není, byty v hrozném stavu a dlouhé čekací listiny. 🙄
@ruzickova6 a co třeba hledat normálně v nabídce bytů? Já jsem tenkrát koukala pro sebe a pro malou a kolikrát se našel inzerát právě 1 pokoj s kuchyňkou, garsonka v rodinné domě a za pěkné peníze 🙂 pro začátek pro maminku s dítětem mi to přišlo moc fajn.

levandule_k
18. čer 2021

@cherie24 To je pravda, někdy ty byty nejsou nic moc, ale někdy má člověk štěstí. Chce to zkoušet...

ruzickova6
autor
18. čer 2021

@cherie24 koukala jsem také ale jakmile jsem napsala že jsem ještě na rodicaku a v září jdu do práce tak už ani neodepsali a nebo na rovinu napsali že s dítětem ne..

cherie24
18. čer 2021

@levandule_k tak třeba nejsou tak tragické všude... Já, co jsem tenkrát obešla, tak ty pěkné, zrekonstruované byly stejně drahé jako běžný podnájem a ty levnější, tam bych se kolikrát štítila si dojít na záchod nebo představa, že tam budu nechávat malou se plazit po zemi, to mě úplně jímala hrůza. 🙄 A na byt se tam čekalo XXX měsíců, takže to není pro někoho, kdo hledá rychle.