Vánoční miminka 2023

laiila
4. dub 2023

Holky, tak u koho to vypadá na ten nejkrásnější vánoční 🎁 dáreček ?

terulle05
4. dub 2023

@laiila u nás 🙂 sice ne prosinec ale zatím máme tp 29.10 🙂 Tak snad nevadí že se přidám 🙂 .

laiila
autor
4. dub 2023

@terulle05 jasné, že nevadí 🙂 Já jsem na úplném začátku, teprve mě čeká první návštěva doktora, ale dle testů a krve jsme v očekávání ❤

terulle05
4. dub 2023

@laiila tak parada moc držím palce 🙂 ať te miminko kde má a dělá radost 🙂 já mám před prvním screaningem ;)

elinkna
4. dub 2023

Ahooj, já jsem v 6 týdnu, takže nás to čeká začátkem prosince 🙂

laiila
autor
4. dub 2023

@elinkna ahojky 🙂 Tak to byla MS někdy úplně na začátku března viď? A už si byla na ultrazvuku ?

elinkna
4. dub 2023

Poslední MS jsem měla 25. února, podle toho bych měla být 5t + 3, dnes jsem byla na ultrazvuku 🙂 paní doktorka řekla že to vypadá jako 6t

laiila
autor
4. dub 2023

@elinkna tak to je super !!! Já poslední MS 7.3. a dnes bych měla být 4+0, na ultrazvuk jdu příští týden a nemůžu se dočkat 😀

elinkna
4. dub 2023

@laiila To věřím! Pro mě bylo čekání nekonečný :D Tak ať to dobře dopadne 🙂

kreatura
4. dub 2023

@laiila My také čekáme krásný Vánoční dáreček! ❤️
Teď bych měla být 6+6, takže termín vychází na 22.11.2023, ale v pátek na kontrole bylo miminko spíše mladší, naštěstí srdíčko už bylo! ❤️❤️❤️

terulle05
4. dub 2023

Ty jo holky tak to jsem tedy nejdál 🙂 ja dnes na UTZ měla miminko o 3-4 dny starší než je podle MS 🙂
Je krásné jak je to jaro tady vidět 🙂

terulle05
4. dub 2023

@kreatura ono záleží jak to Dr. změří . Mě se mimi moc hýbe tak to máme také takové těžší s tím měřením . Ale den sem den tam . Není velký problém ;)

f.nina
16. dub 2023

@laiila Ahojky děvčátka. Tak se přidávám do klubu maminek vánočních miminek. PM 17.3. Takže termín vychází přesně na Vánoce. V úterý jdu na první kontrolu.

terulle05
16. dub 2023

@f.nina tak držím palce ať je vše jak má být a miminko rost 🙂

Já už začínám prvotrimestralní screaning 🙂

laiila
autor
17. dub 2023

Holky moc vám držím palečky, my jsme o miminko přišli, 8 dní po vynechané MS , bylo to prý biochemické 😢 , jsem z toho smutná, ale věřím, že se zase zadaří a s dobrým koncem 🙏

terulle05
17. dub 2023

@laiila to mě mrzí :( budu posílat sílu a lásku aby miminko brzo přišlo

laiila
autor
18. dub 2023

@terulle05 Terí moc moc děkuji, tak moc bychom si miminko přáli 🙏❤

terulle05
18. dub 2023

@laiila vůbec neděkuj . Věřím že miminko příjde . Věřím tomu a budu moc moc držet palce 🙏🏻🙏🏻

ajisek89
18. kvě 2023

@laiila ahoj.ja o miminko přišla v listopadu,teď čekáme znovu,neboj,bude to dobré

laiila
autor
22. kvě 2023

@ajisek89 to je krásné, moc gratuluji 🙂 A vše přirozeně nebo jste vedeni v centru?

ajisek89
22. kvě 2023

@laiila přirozeně,ale pořád mám trochu strach

jaydeep
19. čer 2023

Mám T.P 6.1.2024 ale je to už 4te tehu tak čekám prosinec.. jen bych na vánoce byla ráda doma 😀

laiila
autor
25. čer 2023

Holky tak se zase po nějaké době hlásím 🙂. V Dubnu jsem založila tuto skupinku a bohužel jsem 8 dní po MS o miminko přišli :( a dnes, 4 dny před MS můj testík vypadá takto 😍, modlím se aby to tentokrát vyšlo 🙏🏻, no a co vy ? Už máte bříška a těšíte se na vánoční dáreček ? ♥️

jaydeep
25. čer 2023

@laiila krasny gratuluju a moc držím palečky!

laiila
autor
25. čer 2023

@jaydeep moc děkuji 🙏🏻, kéžby to teď už klaplo 🙏🏻 a u tebe vše krásně probíhá ?

jaydeep
26. čer 2023

@laiila určitě bude vše v pořádku! Prostě jiná možnost není! 🙂 ano, jen doufám že už ustoupí i nevolnosti uvidíme 12+2 dnes...

jaydeep
8. črc 2023

@laiila tak něco nového? Jak se cítíš?

laiila
autor
10. črc 2023

@jaydeep Ahojky 🙂 dnes jsem měla první ultrazvuk ( chodíme do centra, takže si mě takto pozvali) , dle poslední MS jsem dnes 5+2 a doktor potvrdil těhotenství v děloze 🙏 a do zprávy mi napsal : GS 11mm, YS+ . Na srdíčko je brzo, kontrola zase za týden. Co jsem si našla na netu tak gestační váček je tedy velký 11mm a uvnitř je žloutkový váček (YS+) . Snad je ta velikost váčku v pořádku a můžu být v klidu 🙏

jaydeep
10. črc 2023

@laiila super krasne zprávy 🙏🙏🙏🙏

feyre
Odpověď byla odstraněná
Zobraz