Holky, tak u koho to vypadá na ten nejkrásnější vánoční 🎁 dáreček ?
Ahooj, já jsem v 6 týdnu, takže nás to čeká začátkem prosince 🙂
Poslední MS jsem měla 25. února, podle toho bych měla být 5t + 3, dnes jsem byla na ultrazvuku 🙂 paní doktorka řekla že to vypadá jako 6t
Ty jo holky tak to jsem tedy nejdál 🙂 ja dnes na UTZ měla miminko o 3-4 dny starší než je podle MS 🙂
Je krásné jak je to jaro tady vidět 🙂
Holky moc vám držím palečky, my jsme o miminko přišli, 8 dní po vynechané MS , bylo to prý biochemické 😢 , jsem z toho smutná, ale věřím, že se zase zadaří a s dobrým koncem 🙏
Mám T.P 6.1.2024 ale je to už 4te tehu tak čekám prosinec.. jen bych na vánoce byla ráda doma 😀
@jaydeep Ahojky 🙂 dnes jsem měla první ultrazvuk ( chodíme do centra, takže si mě takto pozvali) , dle poslední MS jsem dnes 5+2 a doktor potvrdil těhotenství v děloze 🙏 a do zprávy mi napsal : GS 11mm, YS+ . Na srdíčko je brzo, kontrola zase za týden. Co jsem si našla na netu tak gestační váček je tedy velký 11mm a uvnitř je žloutkový váček (YS+) . Snad je ta velikost váčku v pořádku a můžu být v klidu 🙏
Přečti si o svém těhotenství týden po týdnu.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@laiila u nás 🙂 sice ne prosinec ale zatím máme tp 29.10 🙂 Tak snad nevadí že se přidám 🙂 .