Kdo už má potvrzen termín porodu v červenci? 😊😇
Ahoj, od doktora zatím nepotvrzeno, ale podle kalkulačky 6+1. Na kontrolu si mě pozval až 2.12. tak z toho trochu šílím, doufala jsem že mě objedná dřív 😀 jinak vám moc gratuluji 😊
@terezis007 gratuluji 😊🍀
Ty jo, to jdeš opravdu dlouho 🤔 ja bych se asi zblaznila.. pro mě jsou muka čekat teď 14 dní 🙈😁
Já jsem podle poslední MS 6+1 na první kontrolu jdu 14.11.🙏✊🍀
@tynuska77 jo, je to strašný, už nemůžu vydržet 😀 nechápu proč tak dlouho 🥺
Ahoj holky, tak já se k vám přidám, čekám třetí, doma maam dva chlapečky, tak doufám ze teď to bude holčička 🙏🏼😄 tentokrat si to necháme jako prekvapeni k porodu, mě podle MS termín vychází na 15.7, zítra jdu na první kontrolu budu 5+2 tak uvidimee 🙂
Jinak totalni únava, jak vy to snažíte ? A kdy vam podle MS vychází termíny ? A má někdo taky víc deticek ? 🙂
@kristynaprandl mě vychází termin na 16.7 a první kotrolu mam ve středu..budu 5+3 .. a unavená jsem pořád..a obcas naval nevolnosti jinak to jde..a doma mam jednoho chlapečka 🙂
@teplaka1 jeee my jsme se sešli i ve skupině 🙂) tak odepisu i sem, dej vědět jak dopadla kontrola, budu držet palce 🙂 jak šel syn? Na termín nebo po? Nebo před ? 🙂
@teplaka1 a teď jsem si všimla, ze máme stejně stary i kluky, muj syn ne 2020 akorát srpen 🙂
@kristynaprandl mela jsem tehotenskou cukrovku takže šel 40+5 vyvoláním..rano v 8 tabletka a v 17:14 se narodil 🙂
@kristynaprandl ahoj, taky jdu zítra. Podle ms bych momentálně mela byt 5+6 a TP 10. Července. Uvidím zítra, co poví 😊 jinak co se týče nevolnosti, tak zatím nic moc nepocituji. Jen ta únava je šílená 🙈🙈 děti zatím nemám. Tohle bude první 🥰
@tynuska77 Tak si dame vědět, jak jsme dopadly, budu moc držet palce 🙂
Zejo, ta únava je děsná, mladší syn se v noci ještě parkrat vzbudi a ráno jsem 2 hodinyy vzhuru a už bych šla spat klidně znovu :D
Nejhorší je, ze když si nejdu lehnout co nejdřív tak pak je mi z toho špatně hlavně k večeru 🙈v noci když se vzbudim tak taky na zvracení, naštěstí přes den je to lepší 🙂
A co by sis prala holcicku, kluka ? 🙂
@kristynaprandl Hele já bych asi holčičku.. ale ve finále je to jedno, co to bude 😊
Uz sedím v čekárně a jsem strašně nervózní 😁😁
Přečti si o svém těhotenství týden po týdnu.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@tynuska77 Gratuluji! Od lékaře zatím nepotvrzeno, ale jasný dvě čárky a to několikrát po sobě. Podle těhotenské kalkulačky 4+4tt. K doktorovi jsem objednaná až na 22. 11.