My už jsme asi jasný
@guliii já mám obě holky 34 tt takže to mám podobně 😀
@brabechanule jé tak to se povedlo 😄 tak co bude za pohlaví tentokrát? My chtěli 3 a do dalšího už nejdeme 🤣 necháme si překvápko jako vždycky, ale budu zvědavá jestli to bude holka 😁
@guliii no my to asi budeme chtít vědět... :D ale mám pocit že jsem továrna na holky 😀
@klaravod my to měli po 2,5 teď mám kolem sebe hodně snazilek co se zdařilo po hodně dlouhé době. Tak super....kdy jdeš k doktorovi?
Ahoj holcicky, tak jsem se po deviti letech vratila na Konika. Mam doma skoro osmiletou dcerku. Ted jsme se snazili asi 4 mesice s tim, ze jsem nepocitala, ze to bude hned, protoze mam podezreni na endometriozu. Ale v utery delan Clearblue jeste pred ms - proste jsem se citila jinak a bylo to tam 🙂) Dnes mam zpozdeni jeden den, mamatest ukazal toto, viz foto. Porad se bojim, ze to jeste muzu dostat, nebo ze to nedopadne kvuli endo. Ale po tom dnesnim testu jsem klidnejsi, vypada to na dobre ceste. 🙂 Termin dne kalkulacky 23.10.2024
@brabechanule když jsem minulý týden volala sestřičce (na testu jsem měla 1-2 ,testuju od 8 dpo) tak mi řekla ať si udělám ještě jeden a až tam bude 2-3 nebo 3+ tak mám zavolat 19.2 že se domluvíme na prohlídce 🤦🏼♀️😄 takže ještě nevím 😃
Taky jsem právě koukala že se dost snažilkám tenhle rok zadařilo 🥰☺️
Ahoj,tak jak se cítíte,už jste byli u Dr? Já jdu 4.8. 😁☺️ momentálně 6+2 TT
@klaravod 4.8?? Asi ses uklikla ne? Já jdu 19.3
@brabechanule jo tam mělo být 4.3 🫣🤦🏼♀️ hups ☺️😁
Ahoj holky 🙂 můžu se přidat? Mám sice termín v září, ale nechce se mi skrz to zakládat nové téma.
Ahoj,tak jsme o miminko přišli, přestalo se vyvíjet a bít srdíčko,jdu na revizi zítra 👼🏼😭
@klaravod to mě moc mrzí 🙏🏻♥️ hlavně se držte, příště to určitě vyjde 🌹
@klarkaparka děkuju ❤️
Přečti si o svém těhotenství týden po týdnu.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@brabechanule já dneska totéž 😀 ale mám dva kluky narozené jednoho 35tt a druhého 36tt tak nevím jestli to října doklepu 😅