Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂
Ahojky,jsem na tom podobně
@kesinka2406 Ahojky, kdy se chystáš jít k doktorovi? Já to plánuji za měsíc, aby už bylo vidět srdíčko. No, snad to dopadne 🙂
Ahojky,ja mam jit 18.5.
Ahoj holky,taky se mezi vas hlasim 😊 ja uz mam prvni prohlidku za sebou, ale nebylo zatim nic moc videt,jen dutinka. Pristi utz mam az 1.6.
Ahojky holky, taky se hlasim ! Dneska 3+3, ve ctvrtek na krev ❤
Ahoj přidávám se k vám 😊 podle ms 5+3 ale uvidíme co řekne doktor
Já se asi taky přidám, no... včera taková středně silná čárka, dnes datum ms a zatím nic... K mudr. sem objednaná na půlku června na preventivku, přeobjednávat asi nebudu. Už máme doma dubňátko 2017, takže budou od sebe 20 měsíců. Sem vyděšená 😀
Ahojky ja take udelala testik minuly patek ( clearblue digital) a pozitivni 2-3 tak se budu objednavat k doktorce 🙂
Ahojky ja jsem 5+6 v patek dalsi kontrola a konecne budem vedet zda jak se vyviji nebo jestli jsou tam fakt dve nebo jedno. Drzte nam pakecky
Holky, já to včera večer řekla manželovi. Normálně měl slzy v očích a to je už naše třetí. Takovou radost měl.
K doktorovi nepospíchám. První jsem po 2 týdnech od vynechání (tedy asi 6-7tt) potratila. Doufám, že to bude v pořádku. K doktorovi chci jít až v 8 tt, aby už šlo vidět srdíčko a tak 🙂
Holky, nechci tu být první negativní, ale .... v pátek sem si dělala test z večerní moči, taková středně silná čárka. Dnes sem si dělala další z ranní moči a čárka je totožná. Při prvním těhu sem v den vynechané ms měla dvě dálnice. Tady se mi ale síla čárky nemění, ať večerní nebo ranní moč. Navíc už 4 dny po vynechání ms, dle mého nesílí. Nemůže to být třeba mimoděložní? k dr. jdu až v červnu. Díky
@priefi urcite bude vse v poradku, budu ti drzet palce 🙂... me je dneska teda taky fakt ouvej, poprosila jsem muze, at mi doveze colu vyhlizim ho jak smilovani bozi... dej pak vedet 🙂
@maarkeetkaaa taky dneska nemam dobry den, jsem na navsteve u rodicu a od rana mam nizky tlak a je mi hrozne blivno 😕
@priefi drzim pesti, aby ti to dobre dopadlo, dej pak vedet
@irisv u nas se taky zmenilo pocasi a jsem dneska i desne lina a nic se mi nechce..
a teď sem začala špinit zase já. Tak uvidím, co z toho bude.
Holky, jaké máte termíny porodu?? Já 18.1.
Přečti si o svém těhotenství týden po týdnu.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Ahoj holky, na testu jsem objevila 2 čárky, jsem na úplném začátku 🙂