Je tu nekdo kto ma termin na kveten 2023? 🙂
Já 4.5.😉🙂
No super 🙂 Tak to ste nejaky ten tyden predo mnou, mne to vychadza na 17.5. Ako sa citite? Ja zatial OK 🙂
Ahoj, taky by mi mělo vycházet na 17.5. Naše vysněné třeťatko. Ale u doktora jsem ještě nebyla.
@klaruskaholubinka také nebyla ještě u doktora jsem objedná na 20 září
Ja taky ne, musim se objednat. Jak Vam je? Mne celkom fajn, az na bolest zad a mensi nauzeu plus bolest prs.
Ahoj, také se přidávám, termín 5.5.2023:-)
Já dneska měla krásnou dálnici na testu (nečekaně), termín zatím vychází na 19.5. Teď se jen objednat k doktorovi a modlit se aby bylo vše v pořádku 🙏🤍
@terka188 @petulapal @nikola64 @ruffy @klaruskaholubinka @martina0888 @lucina90 Caute babule - Lucina, Martina, Ruffi - vy ste tusin najdal z nas! <3 Ja se mate a citite? Mna strasne boli prsa, ani dotknut sa ich nemozem :D
@zuzi259 já akorát asi tři měla pořád šílený hlad, ikdyz jsme byla zrovna po jídle. Dva dny mi bylo trošku špatně od žaludku a když se celý den nezastavím tak mě bolí v podbřišku, tak se musím naučit si vždy chvíli sednout. Takže mi vlastně nic není
@nikolaa64 Paralen
Přidávám se k vám. TP zatím 2. 5. podle mojí doktorky, podle UZ z nemocnice to vychází spíše na konec dubna. V každém případě trpím jak pes a modlím se, aby to brzo přešlo 🙈
Přečti si o svém těhotenství týden po týdnu.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@zuzi259 já mám termín 8.5. 😊