Jsme menší kreativní firma, která vyrábí a dováží spoustu tvořivého materiálu a sad pro děti. V našem sortimentu najdete pískové mandaly, vyškrabávačky, sady z pěnovky, razítka, šablony z různých materiálů a komponenty jako jsou samolepící kamínky, knoflíky, přívěsky, bambulky a spoustu dalších věcí na zabavení dětí. Tvořivé sady jsou rovněž vhodné jako dárek či na dovolenou.
V naší soutěži teď můžete vyhrát tři krásné ceny.
Stačí nám do komentáře napsat 3 druhy vánočních prošívacích výřezů, které vyrábí firma Think Creative (jsou značky Think Creative) a pošlete nám fotku produktu, který vás z nabídky Think Creative zaujal nejvíce.
Nápovědu hledejte na stránkách eshop.thinkcreative.cz
Soutěž trvá od 29.10. do 11.11.2018, loginy výherců zveřejníme do 10 dní po skončení soutěže a o výhře je budeme informovat zprávou do interní pošty. Nezareaguje-li výherce na tuto zprávu do 5 dní, ztrácí nárok na výhru.
Kompletní pravidla soutěže naleznete ZDE.
---
Děkujeme za všechny odpovědi, ceny získávají:
Mikulášsky kretativní balíček: @jancabrzymamca
Zimní pálky: @maciceksta
Vánoční razítka: @emese3
Gratulujeme!
zvonek, hvězda, stromek (smrk)
smrk,zvonek a vánoční prošívací strom
@soutez Třeba dýně, pavouk, veverka, sova... A nejvíc mě zaujalo dřevěné pexeso 🙂
Hvězda,kyticka, zvonek.
Vanocni prosivaci vyrezy jsou hvezdicka, strom a treti bych asi vybrala šaty. Taky se doma na Vanoce oblekame slavnostne takze to pro me bude vanocni spis nez kyticka ci slepicka co zbyvaji.
zaujal me hodne samolepici magneticky papir : file:///H:/Samolep%C3%ADc%C3%AD%20magnetick%C3%BD%20arch%2021%20x%2030%20cm%20(2%20ks)%20-%20Think%20Creative.html
1. Hvězda prošívací (12 cm) - dřevěný výřez; 2. Zvonek prošívací ( 20 cm) - kartonový výřez; 3. Smrk prošívací se stojánkem - dřevo (24 cm) - smrk
Z nabídky produktů mne nejvíce zaujala razítka hmyzu. Bohužel ať se snažím jak chci, nahraná fotka se mi tu nezobrazuje (netuším, jestli se nahraje alespoň po odeslání příspěvku nebo je zrovna chyba na MK), tak alespoň přikládám odkaz: https://eshop.thinkcreative.cz/drevene-vyrezy-s...
Strom s větvemi - dřevěný výřez
Podzimní mini dřevěné výřezy (9 druhů)
Čarodějnická girlanda 3 sady (5 m) - kartonové výřezy
Nejvíce mě zaujaly Sovičky - dřevěné přívěsky na dotvoření (6 ks), ale fotku bohužel nezvládnu.
prošívací zvonek, prošívací smrk se stojánkem a vánoční prošívací strom se stojánkem
@soutez Mikulášský kreativní, Vánoční kreativní a kreativní balíček pro firmy
Vločka, zvonek, svicka.
@soutez třeba zvonek, vánoční strom a hvězda. Syn má hmyzí období, takže se mu líbí ty vybarvovací hmýzátka a letadlo. A mě ptáčci a sněhové vločky
Hvězda prošívací
Zvonek prošívací
Vánoční prošívací strom