Maminky, jak to děláte s miminky v tomhle vedru? Mám doma 2 týdenní holčičku a nevím jak jí utěšit. Je pořád spocená, ale bez zavinovačky neusne. Je tak celé dny mrzutá a nespí. V kočárku venku už taky neusne.
Máme merino deku, teda měla to být letní “zavinovačka” že se do toho zabalí, nicméně jsem na to rezignovala.:D ale teda koukám jestli s ní moc neblbne, přeci jen aby si to nehodil přes obličej jak šermuje ručkama, zatím nic, skopne si to do půlky těla a spí, zavinovačku nemáme nakonec vůbec. Ale ta v létě chladí a naopak v zimě má zahřát. Je ohromná, sama jsem ji zkoušela se do ní zabalit a je super.🙂 a co třeba nějaký zvlhčovač vzduchu? Nebo něco mokrého do oken, jak je psáno nade mnou
@pampeliska1313 to zní dobře, nemáte odkaz na nějakou ověřenou merino deku? Koukám že je strašně moc variant 🙂
@mouss můžu Vám poslat tu co máme my. Přestala jsem do ní prcka zavinovat protože se pořád otáčel na bok a bála jsem se, ale jako deku na ní nedám dopustit.
Ono stačí zabalit do bavlněné plenky... Mám 2 děti narozené do veder a řešili jsme to takto. Na procházky jen večer (nebo brzy ráno, ale já nejsem moc ranní ptáče).
@mouss Krome toho co je psano vyse - doma zatemnit, na prochazky vecer, nechat ji treba jen prikrytou latkovou plenkou tak na osvezeni je dobra voda ve spreji a strikat to na ni, na oblicejicek a rucicky. Delaji to i v nemocnicich. Rozprasovac, pripadne v dmku se da koupit za par korun sprej s obyc vodou jako naplni.
@mouss Vetrej v noci, pres den doma zatemnit nebo dat do oken neco mokreho, napr. prosteradlo, to pry pomaha. Pres den jet nekam, kde je cely den stin (treba do parku) a hodne kojit. Misto zavinovacky ji zkus zavazat do klasicky ctvercovy plenky.