Kurz Dovychovat. Máte zkušenost?

1leny
28. pro 2024

Dobrý večer,
Máte, prosím, někdo zkušenost, popř. pomohl někomu z Vás kurz Dovychovat "Naučte se řešit konflikty mezi dětmi" pana Studničky? Mám dceru skoro pětiletou a syna dva roky a už mi z těch jejich hádek a bitek jde hlava kolem, tak přemýšlím, jestli by to k něčemu bylo 🤔 děkuji 🙏🏻

felis
28. pro 2024

S tímhle kurzem zkusenosti nemám. Ovsem muzu doporučit knihy: Děti potřebují hranice a Rodiče potřebují hranice. Pak je ještě super Sourozenecke konstelace.

elesse
28. pro 2024

Zkusila jsem nejaky tydenni kurs zdarma videi a pochopila, ze to nebude pro me… mnohem vic mi sedlo jak vychovavat a nezblaznit se, i proto, ze ma realnejsi zkusenosti s vychovou nez studnicka s jednim dnes jiz dospelym synem

veroniquecz
28. pro 2024

@elesse souhlasím.

merope
29. pro 2024

Každému sedne něco jiného - já mám třeba Dovychovat ráda, ale zkoušela jsem jen kurzy zdarma. Někdo Dovychovat "nemůže", já zase "nesnesu" nevýchovu. Doporučila bych zkusit ty kurzy zdarma a pak se rozmyslet.

amazienka
29. pro 2024

@elesse Který ve finále bydlel u mamky..

Studnička mi v lecčems sedí, ale v poslední době se to zvrhlo v neuvěřitelné třískání peněz, čímž se mi to děsně znechutilo.

elesse
30. pro 2024

@merope jo nevychova je jeste jina pisnicka. Jako prestava to bylo dobre max v tejotenstvi, jakmile prislo dite, bylo jasne, ze je nevychova trochu mimo

elesse
30. pro 2024

@amazienka to je taky fakt, “cokoli podstatneho se dozvite v placenem kurzu”. Jako chapu ze necim se zivit musi, ale

amazienka
31. pro 2024

@elesse Já ho sledovala před lety, to ještě vůbec nebyl takhle známý. Byla jsem k němu i objednaná, čekačka asi měsíc. To teď neexistuje.
Přijde mi, že ulpěl na nějakém svém vzorci, rozprostřel to do svých xy placených kurzů a veškeré webináře zdarma jen odkazují na ty placené.