Zdravím,
jsem si vědoma toho, že tento dotaz možná úplně nepatří sem, ale volím to jako první možnost. S modrou střechou si nejsem jistá.
A dál si nejsem jista, jak toto info najít, za případné nápady budu ráda.
Třeba má někdo zkušenost, info apod. 🙂
Takže v současné době to máme tak, že máme v rodinném domě dva elektroměry, kdy jeden je pro domácnost, druhý pro dílnu.
Budu mluvit hlavně o tom pro dílnu.
Takže tam běží tarif pro podnikatele, nicméně nyní máme možnost připojit k tomu náš samostatně vzniklý byt.
Měli bychom tedy vyúčtování/elektroměr zvlášť od původní domácnosti.
A mě jde o to, co je výhodnější, protože buď se přepíše celé vyúčtování z iča na rodné číslo, nebo to zůstane na ičo.
Samozřejmě mě taky zajímá, co je legální, nestojím o to, abychom jednou měli problém s tím, že bereme elektřinu pro domácnost z té "dílenské".
Ono tedy už to tak částečně bylo, kdy v dílně byla dočasně krátce umístěna provizorní kuchyň.
Dosud jsem žila v tom, že tarif pro podnikatele je dražší, ale budu ráda za info.
Dál by tedy, i pokud by došlo k přepsání na rč, se odebírala elektřina pro podnikání.
Ale to mě předběžně ujišťovali na čezu, že by neměl být problém.
Jinak se chystáme mít v našem bytě bojler i elektrokotel, takže rozhodně budeme chtít řešit i možnost využívání "nočního" proudu.
K této otázce taky budu ráda za případné info.
Co je třeba potřeba doložit na čez apod.
Předem díky moc za info, rozhodně nechci nic a nikoho ošulit, prostě hledám možnosti.
Přece jen, když už to bereme z gruntu, tak ať je to v cajku ;)
Nechci být otravná, jen se chci optat, jestli skutečně někdo nemá zkušenost, info?
V brzké době se chystáme tuto otázku řešit, tak bych za info byla vděčná 🙂