Pojištění nemovitosti. Tip na dobrou pojišťovnu? Na co si dát pozor?

majena39
14. zář 2020

Zdravím, máte někdo typ na dobrou pojišťovnu pro pojištění nemovitosti? Na co si případně dát ve smlouvě pozor? Děkuji předem ✅

malenka3
14. zář 2020

Kooperativa, vyšší ceny, ale už 3 pojistné události a nemůžu si stěžovat, naprosto perfektní komunikace při vyřizování škod. Pokud je to byt v paneláku, nezapomenout na pojištění odpovědnosti za škodu způsobenou nemovitostí (nevím, jestli to má smysl i u baráku). Některé pojišťovny už to oddělují od pojištění odpovědnosti za škody způsobené občanem.

levandule_k
14. zář 2020

Máme nemovitost pojištěnou u Allianz. Allianz je známá tím, že plní bez problémů. Jde o to si dobře nastavit pojistné limity a hlídat si, aby nedošlo k podpojištění nemovitosti. Pokud někdo tvrdí mám super pojistku z roku 2010, platím málo, tak skutečně nemá super pojistku, protože mu nebude krýt to, co je potřeba. Pak pozor na výluky. Určitě bych si nastavila vysoký limit u pojištění odpovědnosti tj. hrazení újmy, kterou klient neúmyslně způsobí někomu jinému a musí ji nahradit.

majena39
autor
14. zář 2020

Moc děkuji za poznatky holky

maki90
14. zář 2020

Máme u ČPP a super! Cenově nejpřijatelnější a plnění naprosto bez problémů. Brácha má stejnou pojišťovnu a stejnou zkušenost.

lgsk
15. zář 2020

@majena39 Přecházíme teď k CPP na doporučení 🙂

herminka
15. zář 2020

Kooperativa, ČPP. Levný je Direct, ale nemám zkušenost s plněním.

nicollmor
9. únor 2021

@majena39 Ahoj, vyznam se v pojistovnach ☺️ Dejte si pozor, mela jsem par klientu, kteri diky “nespolehlive” poradkyne nemeli pojistene vse a diky tomu se nemohlo z pojistky plnit. Neni to ani tak o pojistovne, nybrz take o schopne poradkyni. ☺️ Co vim, tak Komercni pojistovna jako jediná ma pojistne co se nemovitosti tyce v novych cenach, cimz odpada riziko “podpojisteni” a aktualizovani pojistky.