Holky prosim, treba budete mit jasneji…mam byt, ktery pronajimam. Nejemnik ma vzdy elektrinu na sebe. Najemnik c.1 byl u cezu. Neplatil a odstrihli to. Odstehoval se. Prehlasila jsem to na sebe. Taktez cez. Ele pripojili a prisel mi kalendar plateb. Prvni platba az v prosinci 27. Mezitim jsem byźt pronajala najemnikovi c2. Ten ale presel k Innogy. A ted otazka…co mam delat ja? Mam to nahlasit na cez? Najemnik c 2 mi poslal slmouvu s tim innogy a tam ani neni nikde uveden stav elektromeru. Tak jsem zmatena. Vzdycky pouzivame jen cez a mam klid a ted toto😎dekuji.
@lencaa11 to ano…ovsem proc tam v te smlouve nikde neni ten stav od ktereho pojede ten novy najemnik a nepujde to za mnou? Jestli mi rozumis😉pisu jak tatar…navic doufam, ze prechod zoet k cezu od innogy neni nejak zpoplatnen, jak to bylo napr u Lamy, nebo co to bylo za spolecnost, tam se pak platila pokuta, kdyz ten novy najemnik chtel odejit😬
@console není tam žádný poplatek pokud se řádně ukončí smlouva v bytě zajde majitel s nájemníkem do Innogy nebo přes aplikaci se to dá stav hodin se píše až při vyúčtování a pocita se to od data smlouvy od bytu vám by mělo přijít max vyúčtování od ČEZu do datumu kdy jste neměla pronájem bytu jinak když bys te měla aplikaci od ČEZu mohlo by se to tam ukázat
@console Innogy to řeší přes ČEZ hodiny jsou ČEZu - služby od Innogy pro elektriku vše si to řeší mezi sebou ( hodiny jsou od ČEZu pořád vaše jen spotřeba jde na pronajemnika vyúčtování atd ..)