Ahoj maminky, dnes jsme se dozvěděli, že syn 6 let bude muset kvůli kyčlim minimálně 9 dní být v posteli. Zažila jste to některá? Co jste třeba s dětmi delali/hráli aby jste je tam udrželi? Udržet syna v klidu je horší než hlídat pytel blech.🤣🤣🤣
No asi to jistí třeba notebook, pohádky, hry, náš malý vydrží dlouhou koukat třeba videa na YouTube (jsou to teda blbosti, většinou to spíš zakazuju, ale když je nemocný a potřebuju ho udržet v klidu, tak účel světí prostředky :D ), pak si s ním hrát nějaké deskové hry třeba, číst, nebo si může hrát třeba s Albi tužkou, u toho náš taky celkem vydrží. Případně třeba nějaké videohovory s kamarády , příbuznými apod, ať má nějaký sociální kontakt :D
Syn ve čtyřech letech ležel skoro měsíc a pouze na zádech. Koukal na pohádky, přihlíželi jsme knihy, hrál si s autíčky, digitální hru. Měli jsme černého Petra
Hele, znamých kluk musel se zlomenou nohou ležet 6 týdnů, byly mu 3. Myslím, že zlatý šestiletý. 😀Sedět u něj a číst pohádky, dětské luštění - bludiště, dokreslovánky...deskovky, hrát mu divadlo, myslím, že i nějaké stavebnice nebo puzzle by šly. 😉 Případně audio pohádky, v nejhorším telefon nebo tablet.
Mozna bych sehnala takovy ten stolecek,podnos s nozkami na postel. Aby si mohl malovat,vybarvovat,modelinu,zazehlovaci koralky (maji podlozky ve tvaru auta,dinosaura),skladat lego,zasobu casopisu na ruzne ukoly (mohu doporucit od Albi Roztancene tuzky),vystrihovani,lepeni. Pak proste pohadky,spolecenske hry,knizky.
Tak starému dítěti už to vysvětlíš. Syn měl dva roky, když ležel 14 dní přikurtovaný za nohy i ruce. To byl pro mě očistec. Nezašla jsem si ani na záchod. Pořád jsem ho zabavovala ve dne v noci. Moc toho takhle nenaspal a ještě jsme měli hodně upištěnou holčičku za spolubydlící. V noci měla noční běsy. Ale zvládli jsme to, tak to taky zvládnete. Já nejsem moc zastáncem TV u tak malých dětí, ale u 6letého už je to v pohodě. Měla jsem pro něj hromadu knížek, koupila jsem maňásky a hrála loutkové divadlo, malovali jsme, měl autíčka a různé hračky, hodně jsme zpívali, povídali si...
@martt syn ležel 14 dní.Mohl jenom na WC a do sprchy Koukal na pohádky/ filmy , dokumenty.Četli jsme.Hrali karty a jine společenské hry.Blby bylo ,že byl červen a venku nádherné počasí.