Prosím maminky co mají holčičky kterým je 8let, jak jsou vysoké, váha, velikost nohy, velikost oblečení? Děkuji moc
@mates133 ona je moje holka právě taky veliká, má 136cm,32kilo,nohu 36. Na to že je ve 2.tride je dost velká, největší z celé třídy..
No,ta moje je v srpnu,takze je teď už ve třetí,nejmladší a největší ze tridy 🙂Přes 30kg už má určitě taky.Utesuji se tím,že měla brzy druhé zuby a také už se ji mastí vlasy a tak,takže čekám,že asi bude mít také dřív pubertu a růst se jí zarazí a s ostatními se srovná.
Její nejlepší kamarad,o 4 měsíce starší je o víc než hlavu menší 🙂
@karolinasvetla111 já mám dítě přesně na opačném pólu. Dcera bude mít 8 až v červnu, chodí do 2. třídy. Velikost nosí 116-122, vazi 17 kg a nohu má vel. 30. Je drobná od narození, i když porodní váhu měla normální - 3,2 kg.
Dcera bude mit v prosinci 9 a velikost ma 134,nohu 31. Zadny cahoun to neni (nato ze ja mam 178 cm). Ale neni zdaleka nejmensi ze tridy.
@karolinasvetla111 dcera má 8,5 let - výška 137cm. váha 27kg, noha 33-34. Starší dcera má 10 let - výška 145cm, váha 28kg, noha 34cm.
Mladší dcera je ve 3. řídě průměr - jsou tam vyšší i menší spolužáci. Starší dcera chodí do 4. třídy a patří k menším holkám!!! její spolužačka je o hlavu vyšší a to dcera měří 145cm. Nechápu to, čím je rodiče krmí 😅
Dcera 8,5let - váha 26kg, nosí velikost 128, noha 32.
@karolinasvetla111 Moji dcerce je 7,5 roku, je hodne utla, ale vysoka jak podle tabulek. 🙂 125cm, 20kg, boty 30-31.
@karolinasvetla111 mám dvojčata, při narození 1cm rozdíl(tím jen chci naznačit, že nebyly nedonošené a byly nastejno a stejně krmené, přesto nyní velký rozdíl) na konci října jim bude 8let a jedna má 134cm a 27 kg, druhá 122cm a 20kg.Velikost bot 34 a 31.Ta větší zdaleka není největší ve třídě, jsou tam holky stejně velké,některé větší a to jsou o půl roku mladší.
Naše je trochu nadmíru,chodíme i na pozorování,ale nakonec to vždy uzavřou tím,že jsme oba velcí.Měří lehce přes 140cm a boty jsem teď koupila 37,5.Mají teda trošku rezervu.Váhu teď nevím,už jsem jí dlouho nevazila..