Umělé nehty v 10 letech. Dovolili byste je lepit lepidlem od Vietnamců?

hankapiiisek
16. říj 2023

Jdu si pro názor....dovolili by jste 10 leté dceři si lepit umělé nehty takovým tím lepidlem od Vietnamců?

klokanka31
16. říj 2023
rebe
16. říj 2023

Ani ve snu.

zrzinda
16. říj 2023

Jezis, jasne ze jo. Ať to zkusí. Po chvíli to upadne. A až bude potřebovat na záchod a nebude si sama schopna sundat kalhoty, dojde ji, ze to byla kravina 🙂

chybadel
16. říj 2023
martinka_33
16. říj 2023

Jestli to je neco co jde snadno sundat a neposkodi to nehet, tak klidne.

leilinka1234
16. říj 2023

Ne. Btw by mě zajímalo, z čeho to lepidlo je a jakej sajrajt se díky tomu dostane do těla.

ai30
16. říj 2023

Ne.

blondynka400
16. říj 2023

@hankapiiisek ne, ale co tak vidím občas kolem, tak je to teď asi normální. Stejně jako barvení vlasů

petrasipkova1
16. říj 2023

No jelikoz to neminulo ani mě, myslím tak 11-12 let, tak ať si to zkusí, třeba o víkendu, o prázdninách. , jsou to jen nehty, vysvětlit, ale zakazovani neni cesta.

maciceksta
17. říj 2023

Dceři je 10 - dovolila jsem, pouze o víkendu, koupila si nějaký set v Tetě za pár korun, nalepila, zkusila, ukázala kámoškám, ty to taky zkusily, to je celý, víckrát už jí to nenapadlo.

izz76
17. říj 2023

@hankapiiisek Třeba na víkend jo,stejně to asi déle nevydrží.

agneska7
17. říj 2023

Jo , vždyť to jsou jen nehty a stejně to nedrží .... Takže naprosto bez problémů

krisstina93
17. říj 2023

Ne, lepidlem od větví fakt ne, to jsou sragory s buhvicim. Ale třeba na víkend takové ty nehty jak se lepí takovou oboustrannou páskou asi Jo, to stejně za den odpadne :D

krtcice
17. říj 2023

Dcera 11 let je měla o prázdninách, po 2 hodinách upadl první tak se naštvala, sundala všechny. Pak si je dala asi za týden a zas to drželo chvíli. Její nehty to nepoškodilo.

aarriel
17. říj 2023

Jak znam tu moji, zkusila by to jednou, zjistila ze to je opruz a prestalo by ji to bavit 🤣 takze jo, dovolila...

miryp
17. říj 2023

Tak s požadavkem na nalepovací nehty dcera ještě nepřišla, ale určitě bych to nedovolila, ta lepidla jsou strašný kekel, který se pak dostává přes nehet do těla. K čemu jsem ale svolila a doufám, že ji to brzy přestane bavit, je lakování nehtů. Kupujeme laky a odlakovač drahé jak malé tele, aby obsahovaly co nejméně špatných látek (NT laky prostě nikdy nebudou) a doufám, že neustálá údržba, kdy se to olupuje ještě rychleji než běžné laky, ji přivedou k tomu, že to vlastně nechce.