Test z přírodopisu, potřebuju konzultovat obtížnost

zaludova
26. lis 2014

Dobrý den, je tady mezi námi nějaká učitelka přírodopisu, která učí na druhém stupni ZŠ? Potřebovala bych konzultovat obtížnost testu. Děkuji 🙂

bunny123
26. lis 2014

😀 Co takhle místo konzultování se s dítětem připravit na požadavky učitele? Jinak, u toho bych chtěla být, až půjdete za kantorem s větou "Hele, učitelskej, jedna paní na MK mi povídala, že..." 😀

rousse
26. lis 2014

@zaludova tak konzultačky po netu jsem ještě nedělala 😀 ale pokud máte potřebu, jsem k službám - přírodopis 2. stupeň je moje aprobace🙂

jimmy1
26. lis 2014

@zaludova jsem k dispozici 😉

g_m
26. lis 2014

@zaludova Nevím teda, o co přesně jde, ale pokud je látka obsažená v testu v sešitě popř. učebnici, tak neuhádáte nic. A každá škola má jiné ŠVP, čili kantor z jedné ZŠ může mít jiné požadavky než kantor z druhé strany města...

misanka22
26. lis 2014

I já učím 2. stupeň PŘ a mám to vystudováno 🙂 ale jak již psala @g_m "díky" "užasnému RVP má každá škola jinak sestaven ŠVP ... ale když budu moci, ráda pomůžu 🙂

zaludova
autor
26. lis 2014

@bunny123 Paní "chytrá" Je to konzultace obtížností testů pro mou bakalářskou práci 🙂

suzik161
26. lis 2014

@zaludova také jsem k dispozici 🙂

zaludova
autor
26. lis 2014

Děkuji všem hodným paním učitelkám za ochotu 🙂 Nečekala jsem takovou odezvu, ale jsem moc ráda 🙂