Holky prosím o radu. Jaký tablet pro 8 letou dceru? Je nějaké rozlišení mezi "dospěláckými" a "dětskými" tablety? Jsem na tohle antitalent......Díky
žádný - tužku a papír a učit jemnou motoriku 😠 já jsem odpůrce tohoto. Ale pokud bych se měla vyjádřit odborně - jediné dětské jsou ti "imitační", jinak se nerozlišují.
Snad ne, protože s tím se pak pojí i špatné karpální tunely a tzv. "tvrdý palec", tzn. že dítě neumí používat ruku v běžném životě...
Mě se prostě tohle nelíbí a do rukou dětí to nepatří, já jsem asi stará škola 🙂 Já jako malá tablet neměla, v dospělosti mám 3 notebooky, 2 tablety a 2 chytré telefony a jsem zběhlá až až...
@pavlina276 my máme Lenovo, normální, dospělácký, dětský bych pro tento věk už nepořizovala
@astyna taky nejsem zastánce, ale vývoj jde dopředu....já byla poprvé na internetu v 17letech, ale to byla jiná doba (určitě lepší🙂). A nechci aby do toho čučela celý den, bude to kontrolované a za "odměnu".
@caverina a nějaký typ? jsou ty lacinější podobné těm dražším u kterých se platí značka? nevím podle čeho vybírat.....díky
@pavlina276 říkám nejsem odborník,takže značku moc neporadim🙂 ale do třech tisíc bych to viděla optimálně....dají se koupit i levnější...s menší nebo větší obrazovkou...my máme prestigio ale nejsem a ním spokojena..ale treba jsem mela jen smulu...a znacka se myslim plati u vseho....
@pavlina276 jsem ti asi moc nepomohla,co😕
@caverina všechny zkušenosti dobré, že je rozdíl ve vel. displeje jsem ani nevěděla😀
@pavlina276 tak aspoň v něčem jsem ti poradila😆
Záleží na tom, jakou chcete velikost, výkon, wifi a cenu. Určitě nekupovat dětský, v tomto věku to nemá cenu. Manžel se v tom vyzná a mě hravému studentovi koupil lenovo, velikost 8 palců za 2500. Chtěla jsem malý, všeho schopný s wifi a dobrou baterkou. S touto značkou jsme celkově spokojeni poměr cena/kvalita naprosto super.
Mame I pady 7 a 10 palcu a super
@pavlina276 taky nejsme žádný odborník ale myslím že nejake rozlišení není...tablet je prostě tablet...