Školní batoh pro čtvrťáka

martasek
19. říj 2017

Maminky, doporučíte nějaký stylový batoh do školy pro čtvrťáka? Děkuji🙂

myskin
19. říj 2017

Do čtvrté třídy jsem kupovala batoh Satch, perfektně sedí na zádech, celkově nám vyhovuje. Cena není zrovna lidová. Ještě se mi líbil batoh Coocazoo, ale na zádech neseděl tak dobře. Nebyl špatný, ale přišel mi o třídu horší.

krystalka
19. říj 2017

Mám čtvrťáka a koncem 3.třídy jsme kupovali tenhle: https://www.agatinsvet.cz/skolni-batoh-topgal-c... - zatím jsme spokojení moc, ale koukám, že už ho asi nemají.....

kristynka1989
21. říj 2017

Jedny z nejlepších jsou od značky Bag master ;)

myskin
21. říj 2017

Ten náš batoh Satch si lze prohlédnout na youtube. Bála jsem se ho kupovat bez zkoušení, ale super. Topgal si chválí kamarádka pro syna, ale určitě je třeba ho vyzkoušet, od holek vím, že nesedne každé postavě.

myskin
21. říj 2017

Jo ještě jsem zapomněla, ten Satch dělají nově i v užší verzi (myšleno pro hubeňoury), ale já vzala ten klasický. Dcera je hubeňour a sedne jí dobře. A dle množství učebnic, sešitů, svačiny,.....je velký akorát. Menší bych nekupovala. K batohu jsem koupila i desky Satch, jsou vyztužené látkové, pasujou akorát do batohu, vytahují se z nich sešity aniž by se musely vytahovat celé desky. Před tím jsme měli desky papírové, tyto jsou daleko lepší. Váhově jsou nastejno.

venkovskamys
25. pro 2017

Jestli hledáte stylový, nabízí se Stil 🙂 Narazila jsem na tu značku náhodou a jsem s nimi moc spokojená Máme aktovku pro prvňačku a batoh pro čtvrťáka. Oba naprosto bez problémů. Odolné, pevné, omyvatelné. Mají anatomické prvky a zajímavý design. Cenově se mi zdály spíš levnější v porovnání s ostatními, ale na oba nákupy jsem si vyčíhla akci.